TO BI BILO SVE OD ŠAMPIONKE: Ivana Španović najavila kraj karijere!

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće to tužan dan za srpsku, ali i svetsku atletiku.

TO BI BILO SVE OD ŠAMPIONKE: Ivana Španović najavila kraj karijere!

Foto: Starsport

Ivana Vuleta

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović najavila je da joj je cilj za 2024. godinu zlato na Olimpijskim igrama.

Želja je jasna, zlato u Francuskoj. S obzirom da sam na tom stadionu gde će se održati Olimpijske igre već skakala i pobeđivala, ako može da me motiviše nešto iz prošlosti, onda želim da se to nešto ponovi - rekla je Ivana za "Sportal".

Ipak, najavila je da će posle toga uslediti kraj karijere.

- Ne postoji stvar koja može da me, ne računam bolest ili povrede, pomeri od cilja. Jednostavno, mi smo svi krenuli s nekim snom, to nešto smo vizualizovali, na kraju privukli ka sebi i mislim da ću to i manifestovati za svoj završni cilj - dodala je Španovićeva.

Republika

Foto: Starsport

Ivana Španović

Ivana Španović je rođena 10. maja 1990. godine i postigla je mnoge značajne uspehe na međunarodnim atletskim takmičenjima. Ivana je osvojila više zlatnih medalja na velikim takmičenjima, uključujući Svetsko i Evropsko prvenstvo u atletici, kao i dva najsjajnija odličja na planetarnim šampionatima u dvorani.

Podsetimo, Ivana trenutno prolazi kroz veoma težak period, pošto se razvodi od muža Marka Vulete.

Što se Marka tiče, on je fitnes instruktor iz Novog Sada koga na Instagramu prati 95.000 ljudi. Završio je DIF i stekao zvanje profesora sporta, a na društvenim mrežama, neračunajući ovaj period neaktivnosti, često daje savete i drži predavanja vezana za ishranu i treninge, a ranije je bio i instruktor boksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading