NOVI ODVRATAN NAPAD ZAPADNJAKA NA NOVAKA: Pre neki dan ga proglasili Hrvatom, a sad ga žestoko OMALOVAŽILI!

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće kod Đokovića da proradi srpski inat kako bi postavio stvari na svoje mesto.

NOVI ODVRATAN NAPAD ZAPADNJAKA NA NOVAKA: Pre neki dan ga proglasili Hrvatom, a sad ga žestoko OMALOVAŽILI!

Foto: Tanjug/AP

Britanski novinar, Džejms Voker-Roberts, koji radi za renomirani "Eurosport", ne veruje da će najveći teniser svih vremena Novak Đoković u predstojećoj sezoni nastaviti svoju dugogodišnju dominaciju.

Naime, on je uveren da Srbin nema nikakve šanse da se domogne kalendarskog Grend slema, a čak ne veruje ni da će uzeti dva ili tri najveća turnria.

- U dve od poslednje tri sezone Novak Đoković je osvojio tri grend slem titule. U drugoj sezoni osvojio je jednu od dve koje je igrao. Ali 2024... Pa, Đoković u maju puni 37 godina. Karlos Alkaraz, Daniil Medvedev, Janik Siner i Holger Rune pobedili su Đokovića 2023. godine i smanjio se jaz između mladih snaga i Novaka. Uraditi to u pet setova i dalje je jedan od najvećih izazova u tenisu i malo je verovatno da Đoković neće osvojiti jedan od četiri slem turnira 2024. godine. Na taj način prestigao bi Margaret Kort koja je ostala na 24 grend slem titule. Ali sledeće sezone Novak neće preći preko 25 - napisao je Džejms Voker-Roberts.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsetimo, upravo "Eurosport" je pre nekoliko dana proglasio Noleta i ostale srpske tenisere Hrvatima.

Zapadnjaci su na ovaj način pokazali da ništa još nisu naučili o Novaku Đokoviću i srpskom inatu. Kada god su pokušali da ga omalovažavaju i unize, što je slučaj i ovog puta, on im je vraćao serijom grend slem titula i brojnim nedeljama na vrhu ATP liste, a niko ne može da tvrdi da će ovog puta biti drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Brane

01.01.2024 20:38

Gde je to ponizavanje iz naslova? I zasto je ponizavanje greska u nacionalnosti problem? On je vec ranije izjavio da mu ne smeta i da je to sve isto. Sve receno je dobra procena, cak i ako se ispostavi da je netacno – procena danas je dobra. Novak ce, na zalost 99% njegovih navijaca (Srbi, Bosanci i Indijci) ostati zapamcen kao slucajni sampion koji je polovinu svojih uspeha stekao u najslabijoj eri tenisa, i kao i Margaret Kort (koju pominjete, a nemate pojma ko je) pamtice se po kontroverzama van terena. S tim cete ziveti decenijama u sramoti. Srecno vam u 2024. godini s tim nazadnim zivotnim stavovima… "zapadnjaci" vas mrze, ali zato vi nikog ne mrzite. Srecno, srecno…