DALILA HOĆE DA PREOTME EMISIJU OGNJENA AMIDŽIĆA: Šok priznanje voditeljke će napraviti haos!

Autor:

Zabava

01.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojevićka iznenadila odgovorom!

DALILA HOĆE DA PREOTME EMISIJU OGNJENA AMIDŽIĆA: Šok priznanje voditeljke će napraviti haos!

Foto: TV Pink/printscreen, Antonio Ahel/ATAImages

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka, Dalila Dragojević, izazvala je veliku pažnju javnosti svojom novom romansom sa Markom, kojeg je upoznala putem društvene mreže TikTok. Njih dvoje su se upoznali igrajući popularne mečeve na ovoj platformi, a izvor blizak paru otkrio je da je Dalila potpuno zaljubljena u Marka. Njihova ljubav je započela virtuelno, ali je brzo prerasla u stvaran odnos, što je rezultiralo time da su sada zajedno u Njujorku.

Dragojevićka se sad oglasila za domaći medij i progovorila o putovanju, ali i priznala zašto krije izabranika. 

Mogu ja da otkrijem ime ali ne želim jednostavno, ljudi nagađaju pa neka i dalje nagađaju, želim o svom privatnom životu da ćutim, ne želim to da spominjem, privatnost čuvam za sebe, to sam naučila iz prethodnih grešaka tako da ćutaću da se to ne bi pokvarilo. stigla sam u Njujork i stvarno ne mogu da verujem da se ovde nalazim, nekako mi je sve ovo nestvarno, to mi je bila jedna od najvećih životnih želja da odem u Ameriku i evo konačno sam uspela da je ostvarim tako da sam presrećna. Uvek sam govorila sebi da ću jednog dana otići u Ameriku i to se i ostvarilo - govorila je Dalila. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević

Ona je nakon toga otkrila koju emisiju od nekog kolege sa Pinka bi volela da preotme. 

- Pa preuzela bih Amidži od Ognjena, njega zaista mnogo volim i poštujem i divim se njegovoj karijeri i njegovom uspehu i negde je čovek koji je uvek nasmejan i zabavan tako da kad bih mogla da preuzmem to bi bila njegova emisija - poručila je za Pink.rs ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ante

01.01.2024 13:26

Zivotna zelja da poseti Njujork drolja A da opere obraz ne pomislja