LUNI ĐOGANI PRESEO DOČEK: Hitno se oglasila, pobednica "Zadruge" BESNA KAO RIS!

Autor:

Zabava

01.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da prećuti situaciju zbog koje njen pas proživljava veliki stres!

LUNI ĐOGANI PRESEO DOČEK: Hitno se oglasila, pobednica "Zadruge" BESNA KAO RIS!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Influenserka Luna Đogani noćas se oglasila na društvenoj mreži povodom dočeka Nove godine, ističući da nije baš najradosnija kada je ponoć u pitanju. Razlog za to leži u činjenici da njen pas reaguje veoma negativno na vatromet i petarde, te im to smeta. Naime, Luna je istakla da ne vidi svrhu u ovakvim vidovima slavlja, ali je ipak poželela pratioocima srećnu Novu godinu uz poruku da su svi živi i zdravi.

Tokom dočeka Nove godine, Luna je bila u svom domu sa porodicom, a njen stav o vatrometu i petardama izazvao je pažnju javnosti i pokrenuo raspravu o ovoj temi. Ova otvorena iskrenost i stav koji je Luna zauzela jasno pokazuje njen odnos prema zaštiti životinja i brizi o njihovom blagostanju, što je izazvalo podršku i odobravanje kod mnogih njenih pratioca.

- Srećna Nova, koja mi presedne uglavnom zbog vatrometa i petardi, kojima ne vidim svrhu, kao da na može bez toga da se slavi, ali okej. Srećna Nova, da ste svi živi i zdravi - napisala je Luna, kojoj nije bilo svejedno kada je sat otkucao ponoć i krenulo veliko slavlje i vatrometi širom grada.

Republika

Foto: instagram.com

Luna Đogani Instagram

Osim toga, Luna se osvrnula i na svoju porodicu, ističući da je Novu godinu dočekala sa njima, što je izazvalo simpatije kod mnogih koji prate njen život na društvenim mrežama. Ovaj intimni detalj iz njenog života pokazuje njenu posvećenost porodici i stvara bliskost sa njenim pratiocima, koji su imali priliku da na neki način učestvuju u njenom dočeku Nove godine putem društvenih mreža.

Takođe, Luna je nedavno postala majka po drugi put, donoseći na svet ćerku Lanu prošle godine u oktobru. Ovaj podatak budi radost i osvežava sećanja na prošlogodišnje događaje, istovremeno naglašavajući važnost porodičnih trenutaka i radosti koju nova beba unosi u dom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading