ZBOG NJEGOVE SMRTI SMO PLAKALI, A O NJENOM SKANDALU SVI PRIČAJU: Njih 11 je obeležilo 2023, godinu, OVAJ fenomen se neće zaboraviti

Autor: M. K. V.

Zabava

01.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandali koji su obeležili 2023. godinu o kojima se i danas priča, ali i fenomen zvan Aleksandra Prijović i dalje intrigira javnost.

ZBOG NJEGOVE SMRTI SMO PLAKALI, A O NJENOM SKANDALU SVI PRIČAJU: Njih 11 je obeležilo 2023, godinu, OVAJ fenomen se neće zaboraviti

Foto: ATA Iamges

U 2023. godini Republika je bila na svim najvažnijim estradnim događajima i prva otkrivala čitaocima sve ono što je aktuelno iz sveta poznatih. Tako smo raskrinkavali mnoge tajne, afere, skandale, pisali ko se venčavao, razvodio, a ko menjao posao ili napredovao u karijeri. Nisu nas zaobišli ni neki tužni događaji, jer su nas mnogi poznati umetnici i napustili u protekloj godini. U pravim momentima naša ekipa bila je na pravim mestima, gde smo beležili sve detalje sa svih slavlja, jubileja, koncerata, ali i sahrana. Na isteku godine sumirali smo utiske i izdvojili one najvažnije.


SKANDAL GODINE

Ana blatila Rastu, pokazala kratere 
na licu, pa htela da bije kompozirota 

Pevačica koja je protekle godine pravila najviše skandala je definitivno Ana Nikolić

Njena svađa sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerkicu Taru, izazvala je mnogo pažnje, kada je Ana počela da iznosi sav prljav veš iz njihovog odnosa, dok se Rasta trudio da ne oglašava po tom pitanju.

 

Foto: printscreen/RTV Pink, tanjug

Ana Nikolić iznela šokantne detalje o Rasti povezujući ga s Veljom Nevoljom

 

Najšokantnije od svaga bilo je što je javno optužila bivšeg muža da je povezan sa ozloglašenim klanom Veljka Belivuka. Naime, ona je objavila navodno njegove poruke u kojima stoji da je prvo pevčica pretila njegovim roditeljima, zbog čega joj on kako Nikolićka navodi preti da pazi da joj se slučaj "ne okrene u zanemarivanje deteta".

 

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić zaprepastila javnost kada je pokazala kratere na licu

 

Pored skandaloznih detalja iz odnosa sa Rastom, Ana je celu javnost šokirala kada je pokazala kratere na licu i molila za pomoć kukajući kako ima samo 100 dinara na računu.

Naime, u javnost je isplivao jezivi snimak na kome se vidi da pevačica ima strašan problem sa kožom lica, zbog kog je navodno i hitno hospitalizovana. 

 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@RTVPinkOfficial

Ana Nikolić napravila skandal i sa višedecenijsim saradnikom Raletom

 

Kao da joj sve ovo nije bilo doboljno, pa je i za kraj godine priredila još jedan skandal, kada je nedavno uhvaćena ispred zgrade poznatog kompozirota Gorana Ratkovića Raleta, kog je pozvala da izađe iz studija, a zatim ga i napala. Iako je kasnije pokušala sve da negira trvdeći da su 30 godina prijatelji, pored toga što je uhvaćena kako u kolima kruži oko njegove zgrade, i sam kompozitor je potvrdio da se sukob sa Anom dogodio, te da zbog toga prekidaju višedecenijsku saradnju.


SLAVLJE GODINE

Pejović pukao 100.000 evra 
na punoletstvo najmlađe ćerke

Popularni pevač Aco Pejović napravio je gala slavlje na kome je okupio gotovo celu estradu kada je njegova mezimica Iva napunila 18. godina. 

Okupio je brojne poznate ličnosti sa kojima se on i privatno druži među kojima je bila njegova kuma Aleksandra Prijović, kolege Saša Matic, Aca Lukas, koji su se latili i mikrofona, zatim političar Ivica Dačić, kao i proslavljeni sportisti poput Vlade Divca, Predraga Danilovića i mnogih drugih. 

 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aco Pejović upriličio gala žurku za svoju mezimicu

 

Inače, Pejović uvek ističe koliko mu je važna porodica i u javnosti često pominje da je za odgoj dece najzaslužnija njegova supruga Biljana, jer su sve tri ćerke izrasle u lepo vaspitane i obrazovane devojke.

Najmlađa Iva je još uvek u srednjoj školi, ali ako je suditi po njenim starijim sestrama, koje su već završile fakultete, verovatno će i ona nastaviti dalje školovanje. Najstarija Magdalena je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a posle toga je završila i master studije u Španiji. 


Srednja Acina i Biljanina cerka je Marija Pejovic. I ona je svog tatu nacinila ponosnim, pošto je diplomirala je medicinu i to sa najvišim ocenama. No to nije sve.  Lepa i pametna Marija po pisanju domacih medija radi na jednoj klinici za estetsku medicinu, a nedavno je otkrila i da ce svoje usavršavanje nastaviti na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. 

 

FENOMEN GODINE

Prija zapalila region!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović obeležila je 2023. godinu time što je postala svojevrstan fenomen na prostorima bivše Jugoslavije.

Naime, Prija je poslednjih meseci tema broj 1 u celom regionu u kome je oborila sve rekorde posećenosti kada su u pitanju njeni koncerti. Ona je posle tri rasprodate Arene u Beogradu, zapalila i Zagreb u kome je planulo čak pet tamošnjih arena, a zatim je održala i niz koncerata u Sarajevu i Tuzli, pre novogodišnjih nastupa u Beogradu.

 

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Prijović stekla publiku na prostorima cele bivše Juge

 

Dok su se mnogi u Hrvatskoj pitali odale tolika popularnost jednoj mladoj pevačici iz Srbije, da je čak kao fenomen osvanula u nacionalnom Dnevniku na hrvatskoj televiziji, velika većina smatra da je ona prava naslednica Svetlane Cece Ražnatović, pa čak i Lepe Brene, koja je svojevremeno, kao ona danas, ujedinjavala publiku od Vardara pa do Triglava.

Iako ima onih koji misle da je Prijovićkin uspeh došao preko noći, ona je istakla da je ta noć za nju trajala 14 godina i da je od početka svoje karijere kada se pojavila u "Zvezdama Granda" pažljivo gradila svoj put na estradi. Isto tako, velike zasluge za svoj uspeh pripisuje i svom suprugu Filipu Živojinovićem koji, kako kaže, učestvuje u svemu vezanom za njenu karijeru.

 

SVADBA GODINE

Daro Lazić napravio 
svadbu od milion evra

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić napravili su svadbu od milion evra na kojoj se sjatilo pola estrade. 
 
Interesantno je što je i Lazićeva prva supruga Ana Sević sa kojom ima ćerku Lorenu, sa svojim sadašnjim suprugom Danijelom došla na Darkovo i Kaćino venčanje, dok se majka njegovog sina Alekseja Marina Gagić, sa detetom nije pojavila na slavlju. 

 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević se pojavila na svadbi svog bivšeg muža Darka Lazića

 

Popularni folker tvrdi da se pored svoje druge supruge napokon skrasio, a zbog svog burnog ljubavnog života on se i javno šali na svoj račun. Tako je prilikom jednog televizijskog gostovanja, gde se pojavio zajedno sa Katarinom, osvrnuo se na internet fore koje su tih dana kružile društvenim mrežama kako je Darko muški oblik Nataše Bekvalac i kako njihova zajednička fotografija predstavlja sedam razvoda i osam brakova na jednoj slici.

- Pazi, još nju da oženim i to je to. Ako se razvedem od Katarine, oženiću Natašu - prihvatio je šalu i dodao joj i svoj lični pečat. 

 

LIČNOST GODINE

JK izbacila dva albuma, progovorila 
o intimi, pa ušla u duel s Nestorovićem

Na sebi svojstven način odlazeću 2023. godinu obeležila je i muzička zvezda Jelena Karleuša

Naime, ona je ovog leta posle 11 godina diskografske pauze svoju publiku obradovala ne jednim, nego sa dva nova albuma Alfa i Omega, kojima je ponovo pomerila granice, bar kada je domaća muzička scena u pitanju. Svojim novim pesmama i spotovima ispratila je trendove koje prate i svetske zvezde, a nakon toga je upriličila promociju besplatnim koncertom u Beogradu na vodi. 

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša napravila je spektakl u Beogradu na vodi

 

Iako se od prošle godine u medijima provlači priča o njenom razvodu, koju su pokrenule upravo njene objave na Instagramu, ove godine rešila je da otvori dušu i za medije otkrije mnoge detalje iz svog privatnog života.

Između ostalog priznala je da je sa Dušom Tošićem i dalje pod istim krovom.

Osim o suprugu i najvećem skandalu, Jelena je progovorila i bivšem partneru Zoranu Davidoviću Ćandi, koji je ubijen devedesetih, kada je bila sa njim u vezi, ali i o svom prvom braku sa Bojanom Karićem, protiv kog je od početka do kraja bio njegov stric Bogoljub Karić.

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Duško Tošić i Jelena Karleuša uprkos svemu ostali su pod istim krovom

 

Kraj godine Karleuša je začinila svojim ekstravagantnim pojavljivanjem na parlametnarnim izborima. Ona je posebnu pažnju skrenula stajlingom poput Melanije Tramp, za koji se kako sama kaže, veoma potrudila. Kasnije je zaintrigirala javnost i kada se javno obratila doktoru Branimiru Nestoroviću, koji je na izborima ostvario zapažen rezultat. 

- Kad bih se ja učlanila u njegovu stranku, uz njegove teorije i moj vanzemaljski uticaj, stvarno bismo bili ono - NLO. Glasajte za NLO. Mi bismo bili NLO. A što coveku da pravimo to? Mislim da su coveku njegove teorije sasvim dovoljne za dobar rejting - rekla je Jelena za Republiku kada smo je pitali da li bi pristupila Nestorovićevoj stranci.

ŠOK GODINE

Lazar Ristovski smuvao 
39 godina mlađu glumicu

Koliko je krajem prošle godine javnost šokirala vest o razvodu slavnog para Danice i Lazara Ristovskog, koja je odjeknula u medijima, još veće iznenađenje je bilo kada je ove godine glumac priznao da je u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić

 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/J.Ilic, Instagram-anicalazicofficial

Lazar Ristovski se od surpuge Danice razveo posle 42 godine braka, pa se zaljubio u 39 godina mlađu Anicu

 

Međutim, činjenica da je ponovo srećno zaljubljen nakon razvoda od koleginice Danice Ristovski, s kojom je u braku proveo 42 godine, naišla je na brojne osude na društvenim mrežama, ali to nije narušilo sklad u njegovom odnosu s gotovo četiri decenije mlađom Anicom, s kojom je Ristovski započeo i zajednički život. 

Iako njihova veza ne prestaje da intrigira javnost, a mišljenja i komentari na društvenim mrežama su podeljena, porodica mlade glumice očito podržava njenu ljubav sa starijim muškarcem. U prilog tome ide i čestitka Lazićkine majke koja je javno glumcu javno poželela srećan rođendan ispod ćerkine objave posvećene Ristovskom.


NAJTUŽNIJI DOGAĐAJ GODINE

Odlazak "princa glume" Žarka Lauševića

 

Foto: Republika.rs, Tanjug

Žarko Laušević je otišao tiho i dostojanstveno kako je i živeo

 

Jedan od najomiljenijih glumaca sa naših prostora, Žarko Laušević, koji je imao tragičnu sudbinu, preminuo je 15. novembra u 64. godini posle borbe sa teškom bolešću. 

Njegova smrt pogodila je celokupnu javnost, a danima su se na društvenim mrežama od njega opraštali neznani i znani.

Poslednjem ispraćaju glumačke legende, pored porodice, prisustvovali su mnogobrojni poštovaoci, prijatelji, te kolege koje su ga mnogo volele. Žarkova želja je bila da ga kremiraju, a ispred kapele na Novom groblju, gde se okupljala tužna povorka, ispraćen je uz hor pesmama "I did it my way", "Zlatni dan" i "Jeleni umiru sami". 


IZNENAĐENJE GODINE

Marija Šerifović dobila dete

Poznata pevačica Marija Šerifović godinama je pričala da želi da postane majka, ali šira javnost nije bila upućena u to da se ona na sve načine i bori za potomstvo.

Iako je nekolicina njenih prijatelja znala da je ona ušla u prosces surogat majčinstva, tek kada se njen sin Mario rodio i kada je radosnu vest podelila na društvenoj mreži, Marija je u jednoj od prvih izjava otkrila da je i sama pokušavala da iznese trudnoću. Međutim, kako joj to nije uspelo, odlučila se za jedini način koji joj je preostao da se ostvari kao majka, pa joj je u Americi, gde je to zakonski moguće, surogat majka rodila naslednika.

 

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović sa sinom Marijom nedavno je iz Amerike doputovala u Srbiju

 

Šerifovićka je uoči Nove godine sa majkom Vericom i bebom stigla u Srbiju, a brojne njene kolege i prijatelji, koji su joj sve vreme pružali ogromnu podršku, jedva su čekali njihov dolazak, jer se uveliko spremaju za babine.

Marijin otac Rajko Šerifović otkrio je za naš portal da njegova ćerka sprema i veliko slavlje kako bi okupila svoje najmilije da se provesele zbog dolaska na svet njene najveće ljubavi. 


POVRATNIK GODINE

Milan Milošević: 
Lesi se vratio kući

 

 

Voditelj Milan Milošević ove godine vratio se u Pinkovo jato, gde je i započeo svoju voditeljksu karijeru, nakon kraće pauze koju je napravio kada je napustio emisije koje je vodio na ružičastoj televiziji. On se vratio u matičnu kuću baš u trenutku kada je njegova koleginica Dušica Jakovljević napuštala mesto voditeljke "Elite". 

- Ja idem tamo gde želim da idem. Osećam se najbolje na Pinku, Lesi se vraća kući, a tako i ja. Kada bih ja mogao da biram, a sada nisam u prilici da biram, ja bih voleo da nastavim tamo gde sam stao u januaru, a to su emisije koje sam ja otpočetka vodio i u kojima sam učestvovao. 

AFERA GODINE

Stanija učesnici 
"Elite" otela muža

Početak rijalitija "Elita" označila je priča o preljubi koju je pred milionskim auditorijumom iznela aktuelna učesnica Aneli Ahmić tvrdeći da joj je popularna starleta Stanija Dobrojević otela muža Asmina Durdžića. Međutim, uprkos javnoj sramoti koju je pretrpela kada je javnost saznala da je čovek sa kojim se Dobrojevićka u međuvremenu već bila i verila, oženjen i da ima dete, ona je uspela da održi vezu sa njim. Naime, prvo je pod pritiskom javnosti raskinula veridbu, da bi posle mesec dana Asminove grčevite borbe za njenu ljubav, Stanija na kraju ipak popustila i rešila da mu pruži novu šansu. 

 

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli Ahmić javno je raskrinkala aferu svog muža Asmina sa Stanijom

 

Za to vreme, Aneli je u rijalitiju napravila istu stvar za koju je javno blatila Staniju. Naime, ona se smuvala sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je pred ulazak u rijaliti radio na tome da obnovi svoj odnos sa bivšom suprugom Enom, sa kojom se razveo zbog Maje Marinković. Uprkos tome održavao je kontakt sa njom zbog ćerke Krune, a pre "Elite" je, kako je sam priznao, radio i na pomirenju s njom. 

Kada mu je pre nekoliko dana saopšteno da mu se ubio najmlađi brat Mihailo Janjušević, Ena je bila prva koja se pojavila ispred kapije da ga sačeka. On je zbog porodične tragedije napustio Belu kuću, a Ena je sa njim bila i na sahrani u Prijepolju.


RAZVOD GODINE

Anita Matoroj zabila nož u leđa

Aktuelne učesnice "Elite" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora ušle su u ovu sezonu rijalitija kao bračni par, a po svemu sudeći izaći će razvedene.

Iako njihov brak, koji su letos sklopile u Crnoj Gori, još nije zvanično okončan, Matora je nakon Anitine izdaje tražila razvod. 

 

Republika

Foto: ATA Images, Republika.rs

Matea Car rasturila je brak Matoroj i Aniti

 

Sve se odigralo kada je u javnost izašla Hrvatica Matea Car sa pričom da je Anita varala Matoru sa njom čak i na dan njihovog venačanja.

Uprkos tome što, navodno, nije došlo do njihovog fizičkog kontakta, Matea je pokazala prepiske koje je svakodnevno imala sa Anitom, tvrdeći da joj je slala i eksplicitne fotografije te zakazivala susret i to u Matorinom stanu.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading