KAKVO POJAČANJE! Džejlen Smit neće igrati SAMO KOŠARKU ZA PARTIZAN! Biće VAŽAN IGRAČ još jednog člana CRNO-BELE PORODICE!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo!

KAKVO POJAČANJE! Džejlen Smit neće igrati SAMO KOŠARKU ZA PARTIZAN! Biće VAŽAN IGRAČ još jednog člana CRNO-BELE PORODICE!

Foto: KK Partizan

Džejlen Smit, američki košarkaš sa pasošem Hrvatske, nedavno je stigao u Partizan, ali u nastavku sezone neće za tim iz Humske neće igrati samo košarku!

Zvuči neverovatno, međutim, plejmejker će braniti boje crno-belih i u Esportu. U pitanju su, naravno, video igrice!

Nekadašnji član Albe i Virtusa je veliki ljubitelj video igara, a vest je potvrdio predsednik Esport tima crno-belih Jovan Mijailović, sin predsednika KK Partizan Ostoje Mijailović, koji je ujedno i prvi čovek Sportskog društva kluba iz Humske. Džejlen Smit, naime, biće deo NBA2K tima Partizana.

 

 

Nešto slično je radio i Saša Vezenkov dok je branio boje Olimpijakosa, a pre nego što je otišao u NBA ligu.

Džejlinovi počeci vežu se za Friport u državi Teksas, gde je rođen 24. novembra 1994. i gde je i završio lokalnu srednju školu Brazosport. Školovanje je nastavio na koledžu Nju Hempšir, koji je i okončao. Na kraju univerzitetske karijere ušao u istoriju svojih Vajldketsa kao igrač sa najviše nastupa. 

Tokom 2017. godine nije izabran na NBA draftu, pa je odlučio da dođe na Stari kontinent, konkretno u drugu ligu Nemačke i tim Hajdelberga. Proboj je napravio u drugoj sezoni, iako nije izborio promociju u Bundesligu, ali je u proseku beležio 13.1 poen, što ga je preporučilo prvoligašu Ludvigzburgu.

Ugovor sa Partizanom potpisao je do kraja sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading