NARKO BOS BOŽIDAR POBEGAO IZ PRITVORA! Trebinjac (55) švercovao kokain sa likom Al Kaponea - OVO JE NJEGOV JEZIV NADIMAK!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

29.12.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinske bezbedonosne snage saopštile su danas da je Božidar Božo Ratković (55) poznati narko krijumčar pobegao iz kućnog pritvora.

NARKO BOS BOŽIDAR POBEGAO IZ PRITVORA! Trebinjac (55) švercovao kokain sa likom Al Kaponea -  OVO JE NJEGOV JEZIV NADIMAK!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Argentinske bezbedonosne snage saopštile su danas da je Božidar Božo Ratković (55), Srbin iz Trebinja​​​​​​​ i poznati narko krijumčar, pobegao iz kućnog pritvora u gradu Aveljaneda, gde je od avgusta služio zatvorsku kaznu u kući svoje 30 godina mlađe devojke.

Argentinski mediji prenose kao kuriozitet da je do bega došlo istog dana kada je Daniel Sofia "El Tano", inače ranije povezivan sa Ratkovićem, osuđen na 11 godina zatvora zbog pokušaja šverca 1.600 kilograma droge u Dubai.

Ratkovićeva devojka je inače u avgustu mesecu dala sve garancije "da će učiniti sve i lično se angažovati" da Ratković ne napušta mesto koje mu je određeno za kućni pritvor.

Inače, on je prebačen u kućni pritvor jer se nalazi u teškom zdravstvenom stanju nakon što je u januaru ove godine pretrpeo moždani udar. Tada je došlo i do delimične paralize određenih delova tela i teških neuroloških oštećenja zbog čega je šest meseci bio hospitalizovan. Upravo zato se ne zna kako je uspeo da pobegne.

Podsetimo, Božidar Ratković, poreklom iz Trebinja, uhapšen je maja prošle godine u Argentini u velikoj policijskoj akciji kao jedan od vođa balkanskog kartela, a tereti se da je pokušao da prošvercuje velike količine kokaina iz Južne Amerike u Evropu. Na paketima kokaina pronađene su slike Al Kaponea i meksičkog narko-bosa El Menčo.

Kako su tada preneli argentinski mediji, Ratkovića su policijski inspektori pratili devet meseci, a uhapšen je kad je pokušao da iz Argentine pobegne u Boliviju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading