GROBARI U DELIRIJUMU: Reprezentativac Hrvatske stiže u Partizan?

Autor: P. Z.

Sport

24.12.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na dobijaju veliko pojačanje.

GROBARI U DELIRIJUMU: Reprezentativac Hrvatske stiže u Partizan?

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Hrvatski reprezentativac Džejlen Smit nalazi se na pragu prelaska u Partizan, što je poznato već neko vreme, a sada je još jasnije da je dogovor blizu.

Prema najavama, čini se da je najveća prepreka rešena, a to je njegova agencija. Smit je prešao u agenciju TAA, čime je otklonjen prethodni problem vezan za agenciju Beobasket, čiji je osnivač Miško Ražnatović, koji je u ratu sa klubom iz Humske.

Ovaj potez dodatno nagoveštava da je Smitov transfer sve izvesniji.

Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti, a navijači crno-belih sa nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu transfera. Smit bi trebalo da potpiše ugovor do kraja sezone, a njegov dolazak bio bi od velikog značaja s obzirom na povredu Alekse Avramovića.

Ukoliko se transfer ozvaniči, Smit će moći da zaigra za crno-bele u Evroligi od 18. kola, što znači da će propustiti meč protiv Virtusa, a debitovati 2. januara protiv Asvela. Svega dva dana kasnije na nominalnom "gostovanju" na istom mestu očekuje ga susret sa Crvenom zvezdom Meridianbet.

Rođeni Amerikanac nastupa za reprezentaciju Hrvatske kao naturalizovani igrač. Nije draftovan 2017. godine, pa je tada odlučio da ode "preko bare" i potpisao je za nemački Hajdelberg. Odatle je otišao u Ludvigzburg, a tu ga je primetila Alba i dovela ga u Berlin. Zaigrao je u Evroligi i posle dve sezone otišao je u Virtus. Tamo se nije snašao, pa je došlo do prekida saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading