NAŠA PEVAČICA GODINAMA KRILA DA SE BORILA SA VELIKIM PROBLEMOM: "Plašila sam se da neću moći da se posvetim"

Autor:

Zabava

24.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani otvorila dušu o teškom periodu u životu!

NAŠA PEVAČICA GODINAMA KRILA DA SE BORILA SA VELIKIM PROBLEMOM: "Plašila sam se da neću moći da se posvetim"

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Vesna Đogani i Đole Đogani već dugi niz godina uživaju u skladnom braku i zajedno su roditelji dvoje dece - sina Adriana i ćerke Laure. Međutim, iza zavodljivog osmeha i blistavih nastupa krije se borba koju je Vesna vodila sa postporođajnom depresijom.

Vesna je otvoreno progovorila o svojoj borbi sa postporođajnom depresijom nakon rođenja sina Adriana.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Đogani i Đole Đogani

 

- Prvih šest meseci od Adrinaovog rođenja patila sam od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam ni znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo i što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano. Unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem jaka, da se posvetim sinu i ništa više.od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos sa njim - ispričala je Vesna za Grand, a u tim momentima nije libila da potraži pomoć psihijatra.

Čak ni pažnja i briga supruga Đoleta nisu uspeli da ublaže njen unutrašnji nemir. Vesna je hrabro istakla da je potražila stručnu pomoć i da je kasnije razvila veoma poseban odnos sa sinom.

Foto: TV Pink/printscreen

Vesna Đogani Magazin in

 


Đole se pobrinuo da Vesni bude maksimalno olakšano tako što je unajmio pomoć oko kućnih poslova, dajući joj prostora da se posveti sebi i sinu. Ova podrška je bila od velikog značaja u borbi sa postporođajnom depresijom, a Vesna ističe da je kasnije, sa dolaskom ćerke Laure, mnogo drugačije gledala na sve stvari i da je sve bilo lakše.

Vesnina iskrenost o ovoj temi pruža podršku i osnažuje druge žene koje prolaze kroz slična iskustva. Njena hrabrost da javno govori o ovoj temi može da osvesti društvo o značaju podrške i razumevanja za žene koje se bore sa postporođajnom depresijom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading