PEVAČICA BAZUKOM RASTERUJE ĆERKINE UDVARAČE: Mina Kostić zapretila UŽIVO na Pinku!

Autor:

Zabava

24.12.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da joj je 2023. godina najteža, pa progovorila o svojoj ćerki!

PEVAČICA BAZUKOM RASTERUJE ĆERKINE UDVARAČE: Mina Kostić zapretila UŽIVO na Pinku!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Pevačica Mina Kostić bila je gošća specijalne emisije "Premijera - Vikend specijal", koja je organizovana povodom proslave Badnjeg dana po gregorijanskom kalendaru. Pevačica je sa svojim kolegama kolegama zapevala za publiku, a potom odgovorila na nekoliko pitanja voditeljke Katarine Rogojević.

Mina se prvo osvrnula na dešavanja iz 2023. godine, koja su ostavile najjači utisak na nju. Najteže joj je pala smrt majke, koja je preminula na početku godine.

- Ova godina je za mene bila jako tužna! Mama mi je preminula na početku godine, sad ćemo ostavljati godišnji pomen... Tako ću pamtiti ovu godinu - priznala je tužno Kostićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mina Kostić o porodici

Mina je progovorila i o nekim vedrijim temama i razlozima za sreću. Kako je ispričala voditeljki, ponosna je na svoju naslednicu, koja je upisala srednju školu.

- Sa njom sam baš zadovoljna, upisala je srednju školu, ekonomski tehničar i jako sam ponosna nju - priznala je pevačica, pa šaljivo rekla kako se nosi sa ćerkinim udvaračima, kojima je zapretila uživo u programu:

- Ima i dosta udvarača, spremam se da uzmem jednu bazuku i napravim haos - našalila se Mina.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mina Kostić u emisiji "Premijera - Vikend specijal"

Kostićeva nije želela da otkriva šta se dešava u njenom životu.

- O ljubavi ne bih da pričam, to je moja stvar. Ne želim da vam kažem šta se tu dešava - oštro je poručila Mina, koja se poslednji put u javnosti sa dečkom pojavila ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading