"BILA JE SA LJUBAVNIKOM, DA IZMOLI PESMU!" Rasta uzvraća udarac Vesni Đogani, otkrio šta se desilo kod njega u studiju!

Autor:

Zabava

10.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta odgovorio je Vesni Đogani na prozivke, pa napravio totalnu pometnju.

"BILA JE SA LJUBAVNIKOM, DA IZMOLI PESMU!" Rasta uzvraća udarac Vesni Đogani, otkrio šta se desilo kod njega u studiju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica, Vesna Đogani, gostovala u jednoj emisiji, gde je isprozivala kolege, koji žele "instant" slavu i ne razmišljaju da li će propasti za dve godine.

Ova njena izjava izazvala je burne reakcije i pregršt komentara, a na tu temu oglasio se i reper, Stefan Đurić Rasta:

- Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže  - rekla je u emisiji Vesna Đogani, a onda je usledio žestok odgovor Raste, kog je spomenula.

- Ko će da podseti gospodžu da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod mene u studiju, da izmole pesmu - napisao je Rasta putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta

Rastine fan-stranice su podržale reperov odgovor pevačici, pa su delile ovaj story i putem svojih Instagram profila, a ostaje nam da vidimo da li će Đoganijeva odgovoriti na ove javne prozivke ili će se možda sada oglasiti njen suprug, Đole.

Podsetimo, osim svojih stavova o mlađim reperima, Vesna Đogani je i ranije bila otvorena povodom svojih kolega na estradi. Jedna od njenih izjava koja je izazvala pažnju javnosti bila je i ona o Milici Pavlović, koju je Đoganijeva optužila da je iritira svojim ponašanjem i egom. Ovaj konflikt nije ostao neprimećen, a Milica Pavlović je uzvratila na svoj način. Očigledno je da među estradnim zvezdama postoje napetosti i nesuglasice koje se povremeno ispoljavaju kroz javne izjave i sukobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading