OVAKO SU SLAVILI ANASTASIJA I GUDELJ: Pojavio se snimak iz Sevilje, ovo mnogi nisu očekivali!

Autor:

Zabava

01.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina ćerka sa pratiocima podelila delić atmosfere!

OVAKO SU SLAVILI ANASTASIJA I GUDELJ: Pojavio se snimak iz Sevilje, ovo mnogi nisu očekivali!

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović i njen suprug, fudbaler Nemanja Gudelj, su sinoć proslavili Novu godinu na neobičan način. Umesto u restoranu ili klubu, par je odlučio da dočeka 2024. godinu na jednom od trgova u Sevilji. Anastasija je podelila ovaj poseban trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu, objavivši snimak njihovog dočeka.

Na snimku se vidi kako par uživa, dok Anastasija snima prelepi pogled sa krova zgrade, a zatim okreće kameru ka sebi i Nemanji. Oboje su blistali od sreće, a Nemanja je na kraju snimka poslao poljubac svojoj supruzi. Anastasija je bila obučena u crni kaput, dok je Nemanja svojim prisustvom upotpunio ovaj romantičan prizor.

- Čekamo te 2024. - napisala je Cecina ćerka na svom Instagram profilu uz fotografije koje je podelila. 

Ovo nije prvi put da su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj podelili intimne trenutke sa svojim fanovima. Nedavno su na društvenim mrežama objavili kratak snimak koji prikazuje njihovo venčanje, putovanja, porodične trenutke, poslovne uspehe, ali i teške periode kroz koje su prošli zbog gubitka deteta. Ova otvorenost i iskrenost su oduševile mnoge, pružajući javnosti uvid u njihovu privatnost i jačajući povezanost sa fanovima.


Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su pokazali da i u skladu sa svojim slavnim životima, mogu da pronađu vreme za intimne i mirne trenutke, te da cene jednostavnost i lepotu svakodnevnih radosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading