ISPLIVALA ANASTASIJINA SLIKA IZ VILE NA DEDINJU: Duge noge u prvom planu, na slavu došla u mini haljini! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina ćerka oduševila pratioce stajlingom!

ISPLIVALA ANASTASIJINA SLIKA IZ VILE NA DEDINJU: Duge noge u prvom planu, na slavu došla u mini haljini! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Folk zvezda Ceca Ražnatović juče je proslavila porodičnu slavu Sveti Nikola u svom domu na Dedinju, okupivši mnoge poznate ličnosti. Njena ćerka Anastasija Ražnatović posebno je obradovala majku svojim dolaskom iz Sevilje kako bi bila sa porodicom na ovaj važan dan.

Cecu je veoma usrećio ovaj Anastasijin postupak, te nije krila oduševljenje što i njena ćerka prisustvuje slavi. Pevačicina ćerka je pozirala sa svojim prijateljem i frizerom Stevanom Radivojevićem, sa osmehom koji nije skidala sa lica tokom celog događaja.

Anastasija je odlučila da za ovu priliku nosi crnu kratku haljinu, uz koju je uklopila salonke crne boje. Ova kombinacija isticala je njeno vitko telo i duge noge, na koje niko ne bi ostao ravnodušan. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Podsetimo, Ceca je kao i svake godine izašla ispred vile i obratila se okupljenim novinarima. Tom prilikom priznala je da joj nedostaje Nemanja koji nije mogao da dođe na slavu, ali je neizmerno raduje što će na sledećoj biti prisutan i njen treći unuk, Veljkov sin kojeg očekuju, Ilijan. 

Prošle godine Krstan nije bio na slavi. Sledeće godine očekujemo i Ilijana. Presrećna sam, žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, ali možda sledeće godine bude bio u prilici. Fali Anastasija i Nemanja, ali dobro, sve to ide u prilog njihovoj sreći. Ona kaže da joj nedostaje mama, pa svi ostali - govorila je Ceca ispred naših kamera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading