PODELILA BAJKOVITE TRENUTKE: Anastasija Ražnatović uživa u prazničnoj idili, jedan detalj primetili su svi!

Autor:

Zabava

18.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cecina ćerka pokazala kako se provodi u Sevilji!

PODELILA BAJKOVITE TRENUTKE: Anastasija Ražnatović uživa u prazničnoj idili, jedan detalj primetili su svi!

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Anastasija Ražnatović, nakon udaje za fudbalera Nemanju Gudelju, preselila se u Sevilju gde trenutno uživa u prazničnoj atmosferi. Na svom Instagram profilu, Anastasija je podelila video snimak ogromne jelke koja krasi trg u centru grada. Jelka je ukrašena hiljadama lampica, sa detaljima u obliku zvončića, dok se na vrhu ističe velika zvezda. Ovaj bajkoviti prizor oduševio je mnoge, a Anastasija je ubrzo napravila i selfi, pozirajući bez šminke i u opuštenom izdanju, a nikome nije mogao da promakne skupoceni šal marke "Gucci" koji je imala na sebi.

Nemanja i Anastasija nedavno su boravili u Beogradu odakle su redovno delili deliće svog života na društvenim mrežama. Podsetimo, par se venčao krajem jula ove godine u manastiru Rajinovac kod Grocke, u prisustvu najbližih članova porodice i kumova. Njihovo venčanje bilo je intimno i okarakterisano kao veoma emotivno i romantično.

Anastasija je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala da uživa u svakom trenutku provedenom u Španiji. Sa prelepim prizorima Španije i delovima svog svakodnevnog života, ona šalje poruke o lepoti i radosti koju doživljava u novom okruženju.

Podsetimo, par se venčao kraj jula ove godine u krugu najbližih članova porodica i kumova u manastiru Rajinovac kod Grocke. Opšte je poznato da Nemanja voli tetovaže, te je tako istetovirao skoro svaki pedalj na svom telu, a nedavno su osvanule i one koje je posvetio Anastasiji. Naime, Nemanja je ispod levog uha istetovirao znak za beskonačnost, a unutar njega se nalaze inicijali "A" i "N".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading