POZNATO STANJE DEVOJKE KOJA JE PALA SA LITICE NA DIVČIBARAMA: Njene povrede se prate iz sata u sat

Autor:

Hronika

18.12.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je šetala, devojka je iskliznula i sletela na nepristupaćan deo terena, što je rezultiralo povredama glave i ruke.

POZNATO STANJE DEVOJKE KOJA JE PALA SA LITICE NA DIVČIBARAMA: Njene povrede se prate iz sata u sat

Foto: MUP

Devojka (32) koja je juče pala sa litice na Divčibarama nalazi se u Opštoj bolnici u Valjevu i njeno stanje prate lekari, saznaje Informer.

- Njeno stanje se prati iz sata u sat. Ima slomljenu ruku i povredu glave - kaže izvor Informera.

Podsetimo, Vatrogasno-spasilačka služba Policijske uprave Valjevo i Služba Hitne pomoći Doma zdravlja Valjevo zajedničkom akcijom su juče u popodnevnim i večernjim satima spasili žensku osobu koja je pala sa litice na Divčibarama.

U mestu Divčibare, tačnije u rejonu vidikovca Ljuti Krš, dogodio se nezgoda koja je za posledicu imala povrede 32-godišnje devojke iz Požarevca.

Dok je šetala, devojka je iskliznula i sletela na nepristupaćan deo terena, što je rezultiralo povredama glave i ruke.

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Valjevu, specijalistički tim za spasavanje iz ruševina, izveli su akciju izvlačenja devojke na bezbednu lokaciju.

Ova situacija zahtevala je brzu i efikasnu reakciju tima za spasavanje, s obzirom na to da se devojka nalazila na nepristupaćem terenu.

Prevezli su je oko 20 časova u Urgentni centar valjevske bolnice, gde su lekari konstatovali da ima slomljenu ruku i povredu glave. 

Iz Doma zdravlja je saopšteno da je poziv Hitnoj pomoći uputio je oko 17 časova prijatelj devojke koja se skotrljala stotinak metara sa litice na Ljutom kršu, koji se spustio do nje i proverio u kakvom je stanju, prenosi Informer.

Nakon uspešnog izvlačenja, devojku je preuzela ekipa Hitne pomoći, koja je pružila neophodnu medicinsku pomoć. Povrede glave i ruke zahtevale su hitnu intervenciju, te je brza reakcija spasilačkog tima bila od presudnog značaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading