ZBOG ANASTASIJE SAM TUGOVALA: Ceca progovorila o najvećoj boli u 2023, pa otkrila šta priželjkuje u predstojećoj godini!

Autor: M. G.

Zabava

18.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ističe da je celoj porodici radost donela vest da Bogdana i Veljko čekaju trećeg dečaka, te da se od sveg srca nada da će i Anastasija sa svojim suprugom Nemanjom Gudelj dobiti dete.

ZBOG ANASTASIJE SAM TUGOVALA: Ceca progovorila o najvećoj boli u 2023, pa otkrila šta priželjkuje u predstojećoj godini!

Foto: TV Pink/printscreen

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o gubitku bebe ćerke Anastasije, te priznala da joj je ta ogromna tuga obeležila godinu. S druge strane, od sina Veljka, koji sa suprugom Bogdanom čeka trećeg sina, doživela je i veliku radost. Zbog toga, naglašava, za odlazeću 2023. ne može da kaže da je bila ružna.


- Bila je šarenolika. Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo gde sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasija u pitanju. Pa opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka - rekla je Ceca,  pa istakla da ona uvek gleda život s pozitivne strane.


- Protekla godina bila je oscilarna. Ne mogu da kažem da je bila ružna ni da je bila blistava, ali opet kažem, život ide dalje, gleda se na nešto pozitivno, lepo. Bitno mi je da je moja ćerka dobro.

 

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja Gudelj su hrabro podneli gubitak

 

Pevačica je priznala da od predstojeće 2024. očekuje da bude darežljiva.


- Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, napravim Ušće... Želja mi je da u život uglavim neki odmor od 10 dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, s penzionerima (smeh). Šta, bre, lepo je u banjama... Znaš kakve banje imamo?! Pa pevala sam, a sve više naginjem ka banji (smeh) - zaključila je Ceca za Telegraf.


Željko obožava Krstana i
jedva čeka još jednog brata

Foto: Instagram.com

Svetlana Ceca Ražnatović uživa sa svojim starijim unukom Željkom

 

Ražnatovićka priča i da njen unuk Željko razume da će uskoro dobiti još jednog brata, dok se prema Krstanu ponaša krajnje zaštitnički.


- On sve razume, baš je pametno dete. Ne što je moj, ali jeste takav. To je dete koje voli da uči, upija. Raduje se. Ne pokazuje da se ne raduje (smeh). Željko je vrlo privržen i zaštitnički nastrojen prema njemu, ne da nikome da priđe Krstanu - rekla je pevačica.


Marina je pre bolesti izgubila
inspiraciju da mi radi pesme

Republika

Foto: youtube.com

Marina Tucaković je za Cecu napisala najlepše pesme

 

Ceca je otkrila da joj novi album radi Dragan Brajović Braja, te da je još pokojna Marina Tucaković zaključila da to treba on da preuzme, nevezano za njenu bolest.


- Slala sam pesme i Marini dok je još bila dobro... Mi smo preslušale, pa stvarno ne znam koliko melodija! Ili je to nešto što sam  već otpevala i uradila ili je totalno neinspirativno, dosadno, ne pokreće me, a stvarno ne mogu da snimam radi reda da bih imala novi album, a da je to nešto u šta ne verujem. Čak ni Marinu ništa nije pokretalo da krene da piše, dok je bila funkcionalna, nije je progurala bolest, ali ništa je nije pomerilo niti pokrenulo da napiše neki tekst na sve te melodije, tako da smo došli do momenta da to treba da radi Braja - otkrila je Ceca za gore pomenuti portal.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading