ANASTASIJA I GUDELJ SE BAŠKARE NA LUKS DESTINACIJI: Jedan detalj svima je privukao pažnju! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.12.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majica Gudeljeve supruge postala meta komentarisanja na mrežama!

ANASTASIJA I GUDELJ SE BAŠKARE NA LUKS DESTINACIJI: Jedan detalj svima je privukao pažnju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović i njen suprug Nemanja Gudelj odlučili su da za kraj godine otputuju u Dubai, gde su se prepustili uživanju i luksuzu koje ovaj grad pruža. Njihove objave na društvenim mrežama otkrivaju da uživaju u toplom vremenu i prelepim pejzažima, trudeći se da maksimalno iskoriste svaki trenutak svog odmora.

Na jednoj od slika koje je pevačica podelila, može se videti kako ona i njen suprug poziraju na mestu sa kojeg se pruža predivan pogled na sjaj Dubaija. Međutim, ono što je privuklo pažnju jeste Anastasijina majica sa printom grudi na kojima su prelepljene dve trake u obliku slova "x". Ovo je izazvalo različite reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj su se venčali u avgustu ove godine u manastiru Rajinovac kod Grocke, a ceremoniji su prisustvovali samo njihovi najbliži. Ceca je nedavno otkrila da je njihovo venčanje održano u krugu najmilijih zbog želja mladenaca za intimnom ceremonijom.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Dubai je poznat po svojoj raskoši i luksuzu, a upravo u ovom gradu Anastasija i Nemanja uživaju u svim pogodnostima koje pruža. Osim prelepih pejzaža i toplih temperatura, par se trudi da iskoristi sve što ovaj grad nudi, pružajući sebi vreme za opuštanje i uživanje.

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja održano je u krugu najbližih, ispunjavajući njihove želje za intimnom i toplo provedenom ceremonijom. Ceca je istakla da je sve proteklo jako lepo i da su se sjajno proveli, čime su njihove želje bile ispunjene.


Anastasija i Nemanja nastavljaju da uživaju u svom boravku u Dubaiju, deleći sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deliće svog luksuznog odmora i vremena provedenog zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading