MUŠKARCI ODLEPILI! ZBOG OVOG FUDBALSKOG KLUBA JE BILA SPREMNA NA SVE! Navijačica iz Mančestera napravila opštu pometnju! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Sport

27.12.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret Junajteda protiv Aston Vile.

MUŠKARCI ODLEPILI! ZBOG OVOG FUDBALSKOG KLUBA JE BILA SPREMNA NA SVE! Navijačica iz Mančestera napravila opštu pometnju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/annmari_olsen

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su impresivan preokret protiv Aston Vile u derbi utakmici 19. kola Premijer lige.

Nakon prvog poluvremena u kojem je Aston Vila imala dva gola prednosti, tim Erika ten Haga uspeo je da nadoknadi zaostatak i osvoji važna tri boda.


Aston Vila je dominirala u prvom poluvremenu, postigavši dva gola preko Džona Mekgina i Leandera Dendonkera. Njihova igra bila je impresivna, a prednost koju su stekli delovala je kao ozbiljan izazov za Junajted.

U drugom poluvremenu, Mančester junajted je zaigrao znatno ofanzivnije. Alehandro Garnač je postigao dva gola, prvo u 59. minutu, a potom i u 71, donoseći izjednačenje svom timu. Rasmus Hojlund je kompletirao preokret svojim prvencem u dresu Junajteda u 82. minutu, čime je tim osigurao pobedu.


Posebno se istakla navijačica Junajteda, An Mari Olsen, koja je, prema navodima, zbog opklade morala da podigne suknju u krcatom lokalu. Njen entuzijazam i reakcija na pobedu Junajteda sigurno su privukli pažnju javnosti.

 

BONUS VIDEO 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading