SVA ENERGIJA NAM JE ODLAZILA NA "GURANJE" ŠABAZA! NEDOVIĆ PROGOVORIO: To nisam video za 10 GODINA karijere!

Autor:

Sport

27.12.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni bila tajna da je imao ogromnu podršku svih.

SVA ENERGIJA NAM JE ODLAZILA NA "GURANJE" ŠABAZA! NEDOVIĆ PROGOVORIO: To nisam video za 10 GODINA karijere!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Šabaz Nejpir

Sinoć je održana svečana novogodišnja proslava košarkaša Crvene zvezde Meridianbet, a po prvi put od kako se dogodio incident "Šabaz", neko je rešio da progovori o tome - bio je to Nemanja Nedović

- Za deset godina karijere nisam video da je neko nekoga trpeo i podržavao, ne mislim samo na klub, kao što smo mi podržavali Šabaza. Mi smo mnogo energije trošili na to, umesto na neke bitne stvari i sada kada je otišao mislim da možemo da se fokusiramo na ono što je nama potrebno i sigurno da će nam to olakšati stvari - rekao je Nedović okupljenim medijima.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nejpirov "stori" nakon potvrđenog odlaska

Dodao je da se tim dosta praznio zbog neizvesnih poraza.

- Sve utakmice smo izgubili sa pet ili manje poena razlike. U tom trenutku kada se izgubi utakmica to nije najsjajnije, isprazniš se emotivno i fizički, ali onda razmisliš i vidiš da fali to nešto malo što će nam doneti više pobeda na strani. Dobili smo sad Makabi, nadam se da će to biti prekretnica da nastavimo da pobeđujemo u gostima, jer da bi napravio uspeh u Evroligi jako je bitno pobeđivati na strani. Mislim da smo se sada regrupisali i zbližili otkad je Šabaz otišao i mislim da će nam to mnogo pomoći u daljem radu - rekao je bek crveno-belih.

Potom se osvrnuo i na grčkog stručnjaka na klupi.

- Janis je sjajan čovek pre svega, o trenerskim kvalitetima neću ni da pričam. Sjajan čovek sa kojim može da se razgovara i dogovara. Zbog njega želim da napravimo uspeh i da mu vratimo na najbolji mogući način za ovo poverenje - završio je Nedović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading