SFEROPULOS POTVRDIO: Šabaz Nejpir ODLAZI iz Zvezde Meridianbet!

Autor: M. M.

Sport

19.12.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ostaju bez pleja.

SFEROPULOS POTVRDIO: Šabaz Nejpir ODLAZI iz Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Pročulo se da će američki plejmejker Šabaz Nejpir najverovatnije napustiti Crvenu zvezdu Meridianbet u narednim danima, a ovu informaciju potvrdio je trener Janis Sferopulos nakon poraza od Real Madrida u 15. kolu Evrolige.

- Šabaz je u pregovorima sa drugim klubom i večeras je tražio da ne igra - rekao je grčki stručnjak na klupi crveno-belih.

Crveno-beli su izgubili sa 72:58 i zauzimaju 16. mesto Evrolige, dok je madridski Real najbolji tim u elitnom društvu što govori pozicija broj jedan na tabeli sa bilansom od 14-1. Beograđani su na 5-10.

- Pokušali smo da odigramo dobru utakmicu. Menjali smo odbranu, postave, sve smo pokušali. Imaju kvalitet, napravili smo neke lake greške, u napadu i odbrani i olakšali smo im posao - rekao je između ostalog Janis Sferopulos.

Za sada nije poznato gde će Šabaz Nejpir nastaviti karijeru i sa kojim klubom pregovara. Ali, pojavile su se informacije da će se vratiti u Milano, odakle je došao u Beograd. To je ujedno i najavio trener Armanija Mesina pre nekoliko meseci, ali je Nejpir to demantovao tvrdeći da mu je lepo u Zvezdi. 

Budući da je na programu duplo kolo elitnog takmičenja, crveno-beli već u četvrtak igraju protiv Makabija, koji domaće utakmice igra u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading