MIRKO I BOJANA STIGLI KOD CECE, A OVAJ DETALJ SVIMA PROMAKAO: Šijan napravio HAOS na Dedinju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.12.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas pevačica Svetlana Ceca Ražnatović slavi Svetog Nikolu, a gosti uveliko pristižu u njen dom.

 

 

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja krsnu slavu Svetog Nikolu, a pevačica je ove godine slavlje napravila samo za porodicu i najbliže prijatelje.

 

Nakon što su direktno iz Titela stigli Rodići, Bogdan i Danijela, odmah za njima je stigla i njihova druga ćerka Bojana u pratnji supruga Mirka Šijana. Njih dvoje su se iskombinovali zajedno, te su se oboje pojavili u crnim kombinacijama, koje su sve prisutne oduševile. Mirko je na nogama imao crne patike, na kojima su bile bele pertle, što je očigledno totalni hit i trend. 

Podsetimo, nedavno se navršilo dvadeset godina od tragičnog događaja, sin Zorana Šijana, Mirko, se oglasio u javnosti kako bi obeležio godišnjicu smrti svog oca. Zoran Šijan, poznati evropski šampion u kik-boksu, ubijen je u Beogradu dok je sedeo u svom automobilu, čekajući na semaforu. Napadači su otvorili vatru iz drugog automobila, a ovaj slučaj i dalje nije rasvetljen.

Foto: Instagram.com

Mirko Šijan objavio sliku Zorana Šijana

 

Mirko često deli fotografije sa svojom porodicom, uključujući i svog oca, na društvenim mrežama. Ovog puta je podelio sliku sa emotikonom uvele ruže, kao znak sećanja na oca Zorana.

Podsetimo, Zoran Šijan je bio reprezentativac u kik-boksu i pripadnik ''surčinskog klana''. 1999. godine je ubijen kada je svoj automobil marke ''Mercedes 600'' zaustavio na uglu Nemanjine i Ulice Svetozara Markovića. Sa njegove leve strane se tada zaustavilo nepoznato vozilo iz kog je ispaljeno 18 hitaca, kako su tada mediji prenosilo. I dan danas nije otkriveno ko je Šijanov ubica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading