Ceca Ražnatović na snimanju novogodišnjeg programa saznala za DOJAVU o BOMBI!

Autor:

Zabava

14.12.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović bila na licu mesta na snimanju novogodišnjeg programa kada su dobili dojavu o bombi!

Ceca Ražnatović na snimanju novogodišnjeg programa saznala za DOJAVU o BOMBI!

Foto: Republika

Na Košutnjaku, u zgradi RTS-a, dojavljeno je da se nalaze eksplozivne naprave, što je izazvalo evakuaciju zgrade. U trenutku dojave, u zgradi se nalazila folk zvezda Ceca Ražnatović, koja je, zajedno sa prisutnima, napustila zgradu. Konstrakta, koja se trenutno nalazi u zgradi, izjavila je da je stigla par minuta nakon što se situacija smirila, te da nije bila upućena u sve detalje.

Foto: Republika

Ceca Ražnatović na RTS-u

 

Pripadnici MUP-a su trenutno angažovani na vršenju pregleda zgrade, uz pomoć Kontradivenzione ekipe. Zaposleni u zgradi su bili zatečeni situacijom, a Ceca Ražnatović je izjavila da nije bila upućena u sve informacije o dojavi.

- Došla sam nakon dojave o bombi. Čujem da zaposleni pričaju o tome, ali ne znam šta se zapravo dogodilo i kada je tačno bila dojava - rekla je Ceca za Telegraf. 

Ceca se na snimanju pojavila u crvenoj haljini, a poznato je da mnogi veruju da baš ova boja sluti na radost i ljubav. 

Podsetimo, Cecin sin Veljko Ražnatović uskoro će postati otac po treći put. Njegova supruga Bogdana Ražnatović je u drugom stanju i očekuje se da će porodica Ražnatović uskoro dobiti još jednog naslednika - dečaka. Ovo će biti treće dete za bračni par, koji već ima dva sina - Željka i mlađeg Krstana.

Bogdana i Veljko su se venčali 2019. godine, a već godinu dana kasnije postali su roditelji sina Željka. Njihov drugi sin, Krstan, rođen je u februaru ove godine. Sada se porodica Ražnatović ponovo raduje prinovi koja će im se pridružiti uskoro.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading