CECA RAŽNATOVIĆ PROGOVORILA O MARIJI ŠERIFOVIĆ: Otkrila sve o privatnom pozivu sa pevačicom, a OVOM porukom je sve dirnula!

Autor:

Zabava

17.12.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović otkrila sve o pozivu sa Marijom Šerifović.

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Svoju građansku dužnost danas je obavila i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja se nešto posle 12 časova pojavila na svom biračkom mestu na Dedinju.

Tim povodom porazgovarali smo sa njom, te smo je upitali o Mariji Šerifović, budući da je postala ponosna mama bebe Maria.

 

- Čestitala sam, srećna je! Kako bi drugačije bilo, ja sam rekla da je to blagoslov i da je to poklon od Boga. Ona će se snaći odlično, ljubavna je, nju ko poznaje, zna koliko je emotivna, ona samo svojim stavom ne pokazuje emocije, da je drska, ali ispod te kože, ona je izuzetno emotivna osoba - rekla je Ceca, pa dodala:

- Pričala je ona da bi htela da se ostvari kao mama, ali to su intimne stvari i ja to poštujem i cenim. Najbitnije je da je ona dobila bebu i da je srećna i da je njena mama presrećna, jer je dobila unuče. 

Foto: Republika.rs

Ceca Ražnatović na glasanju

 

Gde je Anastasija?

- Anastasija nije tu, u Španiji je, Veljko je glasao, ja sam sada. Njena karijera nije stala, ona bi sad htela da pravi porodicu, ja je u tome podržavam, ja sam u jeku karijere svoje rađala decu, i ništa mi nije pobeglo. Ima 3, 4 pesme koje stoje i čekaju u redu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading