DAVIDOVAC NEUPUĆEN U STANJE OKO NEJPIRA: Dobićemo DERBI!

Autor:

Sport

20.12.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ističe da nije znao ništa.

DAVIDOVAC NEUPUĆEN U STANJE OKO NEJPIRA: Dobićemo DERBI!

Foto: Starsport

Stvari za Crvenu zvezdu Meridianbet ne idu nimalo dobro, jer im se sezona "iz snova" polako pretvara u jednu od najneuspešnijih "horor" sezona.

Jedina uteha crveno-belima može biti prvo mesto u AdmiralBet ABA ligi gde su ubedljivi za sada sa 11 pobeda i jednim porazom, ali tamo gde je najavljivan najveći iskorak - u Evroligi, tim sa Malog Kalemegdana ne može da se "sastavi". 

Upravo u okviru tog takmičenja crveno-beli ove nedelje igraju duplo kolo, a posle sinoćnjeg poraza od Real Madrida utisak je da nije to ono što navijače treba najviše da brine, već govor tela njihovih pulena. Kao da situacija nije bila dovoljno loša, sinoć je Šabaz Nejpir priredio pravi cirkus pred početak susreta, najavivši treneru Sferopulosu da pregovara sa drugim klubom, te zamolivši ga da sinoć ne nastupi.

Republika

Foto: instagram šabaz nejpir

Šabazov stori odnedavno gde je negirao bilo kakav kontakt sa Milanom

Vremena za očajavanje crveno-beli nemaju, pošto ih očekuje susret sa Makabijem na nominalnom "gostovanju" u Pioniru. Dejan Davidovac ističe da su na dobro poznatom terenu.

Skoro kao da igramo kod kuće. Trenirali smo dosta u Pioniru ove sezone, tako da nam je sve poznato. Makabi je dobra ekipa, sa dosta dobrih i iskusnih igrača. Igraju dosta dobro u tranziciji, fizički su dominantni, dosta idu na ofanzivne skokove – treba na to da obratimo pažnju, rekao je Davidovac.

Naravno, upitan je i oko dešavanja sa Šabazom Nejpirom, ali tvrdi kako ništa nije znao.

- Iskreno, nisam znao do kraja utakmice šta se dešavalo, tek posle sam dobio informacije sa kojekakvih strana. Nisam toliko upućen, ne znam šta bih rekao, kratak je bio krilni centar crveno-belih.

Za kraj se dotakao i večitog derbija koji će biti odigran večeras.

- Šta mogu da očekujem? Da Zvezda dobije, zaključio je Davidovac.

Utakmica između crveno-belih i "ponosa Izraela" je na programu sutra od 20.05 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading