PRIVEDENA CELA PORODICA PLJAČKAŠA IZ VELIKE BRITANIJE: Oduzeto im nekoliko "ferarija", a reč je o vrednosti od 26 miliona funti!

Autor:

Hronika

20.12.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je saopšteno iz JTOK, ova organizovana kriminalna grupa je od 2. februara 2018. do 15. decembra ove godine na teritoriji Srbije, novac stečen kriminalnom delatnošću ulagala u kupovinu nekretnina i tako ga uvodila u legalne novčane tokove.

PRIVEDENA CELA PORODICA PLJAČKAŠA IZ VELIKE BRITANIJE: Oduzeto im nekoliko "ferarija", a reč je o vrednosti od 26 miliona funti!

Foto: shutterstock

Brat, supruga i sin Ljubomira R. iz Obrenovca uhapšeni su u akciji srpske policije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal i britanskog pravosuđa zbog pranja para.

Prema saznanjima, među privremeno oduzetom imovinom je i nekoliko luksuznih automobila - ferarija!

Ljubomir R. se tereti da je opljačkao kuće i stanove nekolicine sportskih radnika u Velikoj Britaniji i da je pri tom "zaradio " 26 miliona funti.

Podsetimo, po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u koordinaciji sa SBPOK i policijskim službama Velike Britanije danas je na teritoriji Beograda, nakon sprovedenog predistražnog postupka, uhapšeno šest osoba zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca. Dvoje osumnjičenih se nalazi van teritorije Republike Srbije i trenutno su nedostupni državnim organima.

Kako je saopšteno iz JTOK, ova organizovana kriminalna grupa je od 2. februara 2018. do 15. decembra ove godine na teritoriji Srbije, novac stečen kriminalnom delatnošću ulagala u kupovinu nekretnina i tako ga uvodila u legalne novčane tokove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Auuuuu

20.12.2023 14:56

Kakva nepravda, kakav udar na Srbiju i najpopularniju emisiju "Svadba od milion evra" (plus dva mladencima za trošak, dok sami ne zarade trgujući jaguarima i ostalim "živuljkama" iz majku Indiju). Sramota bre, odmah pustite ljude (rome).