KONAČNO JE I ZVANIČNO: "Izdajnik" u Milanu!

Autor:

Sport

21.12.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga je dobila epilog.

KONAČNO JE I ZVANIČNO: "Izdajnik" u Milanu!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Šabaz Nejpir

Pročulo se tokom susreta sa Real Madridom u Evroligi kada se nije našao na terenu da će američki plejmejker Šabaz Nejpir najverovatnije napustiti Crvenu zvezdu Meridianbet u narednim danima, a tu informaciju potvrdio je trener Janis Sferopulos nakon poraza od Kraljevskog kluba.

Šabaz je u pregovorima sa drugim klubom i večeras je tražio da ne igra - rekao je grčki stručnjak na klupi crveno-belih.

Tokom jutra, konačno se oglasio i tabor crveno-belih, te stavio tačku na sve priče oko Nejpira.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Poruka Nejpira za Sferopulosa na Instagramu

KK Crvena zvezda Meridianbet u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost sledeće:

Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Meridianbet Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju! Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu, neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda Meridianbet postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu Olimpija Armani iz Milana. Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023.godine u Beogradu uz suglasnost obe strane, stoji u saopštenju Crvene zvezde Meridianbet.

Upravo time je maltene i potvrđena sledeća Nejpirova destinacija, a sada je i zvanično: Šabaz Nejpir će postati novi košarkaš Olimpije iz Milana.

To je potvrdio italijanski klub na svom Instagram "storiju", sa slikom siluete koja je nesumnjivo Nejpirova i natpisom "Dobrodošao".

Ostaće upamćen verovatno kao jedan od najvećih promašaja u istoriji crveno-belih, a uskoro će i na parketu u Lombardiji odmeriti snage sa doskorašnjim klubom, pa će biti zanimljivo videti taj susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading