HUMANITARNA AKCIJA ČASOPISA BORBA I PRIJATELJA: Veliko srce za mališane iz Prihvatilišta Beograd

Autor:

Vesti

21.12.2023

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna akcija časopisa Borba i prijatelja "Budimo i mi nekome Deda Mraz", u kojoj se prikupljaju sredstva namenjena deci iz Prihvatilišta Beograd, održana je i ove godine, drugi put po redu.

HUMANITARNA AKCIJA ČASOPISA BORBA I PRIJATELJA: Veliko srce za mališane iz Prihvatilišta Beograd

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kao i lane, i ovog puta se odazvao veliki broj ljudi velikog srca koji žele da pomognu deci koja Novu godinu neće provesti u toplini porodičnog doma.

Paketiće i sredstva su, pored privatnih lica, donirale i lokalne samouprave, pa je tako u ime Smederevske Palanke zamenica predsednika opštine Đurđina Mladenović donela paketiće namenjene mališanima iz prihvatilišta.

Donacije su dale i opštine Vrnjačka Banja, Zvezdara, Stari grad...

 


I građani su pokazali veliko srce, pa se tako Elvedina Saitović, vlasnik firme "Emeline store", čak iz Novog Pazara zaputio za Beograd da donese na desetine paketića, igračke, ali i tortu za organizatore.


- Jako nam je važno da pomognemo toj deci. Prošle godine kada smo im odneli paketiće, oni su bili presrećni, ali čini se da im je mnogo više od poklona značila pažnja. Proveli smo celo pre podne s njima, bilo je tu i smeha i suza, pričali smo, pravili čestitke - rekao je direktor "Borbe" Andrija Jorgić.


Paketići i skupljena sredstva biće uručena deci iz Prihvatilišta Beograd narednih dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading