POLJUBILA PATOS NA DOČEKU: Sara Jo se razbila kao zvečka, snimak munjevitom brzinom postao VIRALAN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica podelila hit video, tokom nastupa doživela peh!

POLJUBILA PATOS NA DOČEKU: Sara Jo se razbila kao zvečka, snimak munjevitom brzinom postao VIRALAN! (VIDEO)

Foto: instagram

Mlada pevačica Sara Jo sinoć je nastupala na Beogradu na vodi, ali je njen nastup obeležio neplanirani trenutak koji je izazvao dosta pažnje. Dok je izvodila pesmu "Sandra Miljničenko", Sara je nezgodno saplela i završila na podu, ali je brzo ustala i nastavila nastup kao da se ništa nije desilo. Ovaj trenutak nije prošao neprimećeno, a Sara se našalila na svoj račun.

- Ne znam za vas, ali ja sam već zaronila u 2024. - napisala je ona na klipu pada koji je okačila na svom Instagram profilu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Publika koja je prisustvovala Sara Jo nastupu na Beogradu na vodi imala je podeljene reakcije na ovaj neobični trenutak. Dok su neki bili zabrinuti za pevačicu, drugi su se smejali njenoj brzoj reakciji i duhovitom komentaru. Ipak, većina prisutnih je pokazala razumevanje i podršku Sara Jo, što je dodatno doprinelo atmosferi koncerta.

Sara Jo je svojim brzim ustajanjem i nastavkom nastupa pokazala izuzetnu profesionalnost i predanost svom poslu. Njen duhoviti komentar nakon nezgode dodatno je osvojio simpatije prisutnih, dok je njen stav pokazao da ne dozvoljava da je sitni pehovi obeshrabre. Ova kombinacija profesionalnosti i duhovitosti obeležila je njen nastup na Beogradu na vodi i ostavila pozitivan utisak na publiku. Iako je nastup mlade zvezde Sare Jo za doček Nove godine obeležio neplanirani trenutak njenog pada, ona je pokazala da nema problem da se našali na svoj račun, što se još više dopalo njenim fanovima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading