MARIJA ŠERIFOVIĆ PREKINULA NOVOGODIŠNJI NASTUP: Nastao haos, pevačici pala roletna!

Autor:

Zabava

01.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog bahatog ponašanja pojedinaca pevačica je donela iznenadnu odluku!

MARIJA ŠERIFOVIĆ PREKINULA NOVOGODIŠNJI NASTUP: Nastao haos, pevačici pala roletna!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznata pevačica Marija Šerifović odlučila je da ranije završi svoj novogodišnji nastup u Zenici zbog problematičnog ponašanja osobe iz publike. Naime, pevačica je bila primorana da prekine koncert nakon što ju je osoba iz publike gađala petardama, što je dovelo do njene odluke da napusti binu.

Marija Šerifović, koja će 2023. godinu pamtiti po tome što se ostvarila u ulozi majke, doživela je neprijatnost tokom novogodišnjeg nastupa, koji je trebao da bude poseban i radostan događaj za publiku. Međutim, zbog neodgovornog ponašanja pojedinca, ovaj događaj je umesto toga postao izvor stresa i nezadovoljstva za pevačicu i publiku.

Besna zbog situacije, Marija se obratila okupljenim ljudima pre nego što je napustila binu. Izrazila je svoje nezadovoljstvo ponašanjem osobe iz publike, ističući da ne može da nastavi sa nastupom zbog "kretena" koji su je gađali petardama. Takođe, naglasila je da ne želi imati posla sa "ludacima" i da je odlučila da završi koncert ranije kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti.

Republika

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic

Marija Šerifović

- Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizini te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je*ite joj vi mater posle, OK? - rekla je Marija.

- To je sada manje važno. Šta hoću da kažem? Bila je čast i zadovoljstvo pevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije desila. Praviću se da se nije desila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali hajmo to pustiti na stranu - dodala je Marija Šerifović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading