HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Nakon prekinutog nastupa uputila jasnu poruku!

Autor:

Zabava

01.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se obratila na društvenim mrežama nakon što je prekinula nastup povodom dočeka Nove godine!

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Nakon prekinutog nastupa uputila jasnu poruku!

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović dočekala je Novu godinu u Zenici gde je priredila spektakularan koncert za svoju publiku. Međutim, tokom nastupa doživela je neprijatnost zbog koje je bila primorana da prekine koncert. Naime, pevačica je više puta upozoravala pojedince iz publike da prestanu sa bacanjem petardi ka bini, ali upozorenja nisu urodila plodom te je skratila svoj nastup.

Pa evo i mene u ovoj 2024. godini, mrtva sam umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lepo. Hvala vam što ste došli, vidimo se ponovo nekad, negde... - godorila je je Marija.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Šerifović Instagram

Inače, Marija je sinoć pobesnela zbog situacije, pa se obratila okupljenim ljudima pre nego što je napustila binu. Izrazila je svoje nezadovoljstvo ponašanjem osobe iz publike, ističući da ne može da nastavi sa nastupom zbog "kretena" koji su je gađali petardama. Takođe, naglasila je da ne želi imati posla sa "ludacima" i da je odlučila da završi koncert ranije kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti.

Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizini te osobe zna ko je ona je pa je nađite i je*ite joj vi mater posle, OK? - rekla je Marija.

- To je sada manje važno. Šta hoću da kažem? Bila je čast i zadovoljstvo pevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije desila. Praviću se da se nije desila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali hajmo to pustiti na stranu - dodala je Marija Šerifović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading