STIŽE JOŠ JEDNA BEBA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ!? Verica ubeđuje ćerku da odmah uđe u proceduru za drugo dete, ŽELI JOŠ JEDNO UNUČE!

Autor:

Zabava

27.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija se ne odvaja od sina Maria.

STIŽE JOŠ JEDNA BEBA U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ!? Verica ubeđuje ćerku da odmah uđe u proceduru za drugo dete, ŽELI JOŠ JEDNO UNUČE!

Foto: Shutterstock,Instagram.com

Marija Šerifović ne skida osmeh sa lica otkako je postala majka, a najveću podršku za sve dobija od svoje majke Verice Šerifović koja je sada tera da odmah dobije drugo dete.

Republika

Foto: ATA Images

Verica Šerifović hoće još jedno unuče

Naime, Verica Mariju nagovara da odmah pokrenu postrupak dobijanja druge bebe. S obzirom da procedura traje oko godinu dana, Verica je na svoju iniocijativu pitala surogat majku da li bi ćelela da joj podari još jedno unuče u bliskoj budućnosti. 

- Verica je opčinjena unukom, više je ništa ne zanima osim njega. Rekla je čak da će i poslastičarnicu da zatvori kako bi se posvetila unuku, jer to je bila njena životna želja. Ona toliko uživa u ulozi bake, pa je rekla Mariji da opet uđu u čitavu proceduru kako bi dobila i drugo unuče. Njoj je želja da Mario dobio brata ili sestru, jer joj je i danas žao što ona pored Marije nije imala bar još jedno dete - kaže izvor blizak Šerifovićima za Star, pa dodaje:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović uživa u majčinstvu

- Iako je Marija mišljenja da joj je sin dovoljan i da želi samo njemu da se posveti, Verica je malo poljuljala svojim predlogom. Rekla joj je da će da digne kredit ako im zafali para jer želi da opet pokrenu proceduru koja traje najmanje godinu dana, što znači da bi drugo dete mogli da dobiju taman kada Mario malo poraste. Marija nije sigurna da sada to želi, ali je rekla Verici da će razmisliti. Međutim, Vera ne odustaje jer vidi kako se Marija lepo snalazi sa bebom i koliko uživa u svemu, pa ne želi da ponovi njenu grešku i ostane samo na jednom detetu.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Verica Šerifović sa svojim unukom Mariom

Podsećamo, Marija je nedavno sa sinom Mariom stigla u porodični dom u Beogradu na vodi, gde uživaju u novom životu. Stan je već opremljen za bebu, ali je Marija dodatno ulepšala prostor u duhu novogodišnjih praznika, stvarajući toplu atmosferu za njih dvoje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nena

28.12.2023 09:29

A da malo oladite. Imate bebu, manite se javnosti.