KRAJ GROBARSKOG SNA: Željko Obradović napušta Partizan?

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener najavio odlazak iz Humske.

KRAJ GROBARSKOG SNA: Željko Obradović napušta Partizan?

Foto: Starsport

Željko Obradović

Najtrofejniji košarkaški trener u Evropi Željko Obradović se pre dve i po godine vratio u svoj Partizan, sa kojim je 1992. pokorio Stari kontinent, u nadi da će ponoviti taj uspeh. 

Ipak, za sada mu to nije pošlo za rukom, pošto je od trenutka kada se vratio među crno-bele, u vitrine kluba iz Humske doneo samo jedan jedini pehar. Bio je to šampionski trofej AdmiralBet ABA lige prošle sezone.

Takođe, vreme da Partizan ponovo popne na krov Evrope mu lagano curi, pošto mu je ugovor sa "parnim valjkom" ušao u poslednjih šest meseci.

Podsetimo, krajem prethodne sezone se spekulisalo da bi popularni Žoc tada mogao da napusti Humsku i vrati se u Panatinaikos, na šta je on imao spreman odgovor.

- Sada sam u Partizanu i obećao sam da ću ovde biti tri godine - rekao je tada Obradović za grčke medije, kako bi stavio tačku na priče o povratku u Atinu.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Međutim, baš taj odgovor iz aprila 2023. godine plaši sve navijače Partizana, pošto se na leto koje nam dolazi kroz nekoliko meseci navršavaju te tri godine, a za sada nema nikakvih informacija da će Željko ostati u klubu. Ruku na srce, za sada se ni odlazak ne spominje, ali ugovor je jasan.

Što se aktuelne sezone tiče, crno-beli odlično guraju u Evroligi, pošto se ravnopravno bore za mesto u plej-ofu i imaju skor 9-8. Sa druge strane, "parni valjak" ne radi baš najbolje u regionu, pošto je u AdmiralBet ABA ligi sa skorom 10-4 daleko iza prvoplasirane Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (28)

Loading
Sale70

01.01.2024 21:35

Čini mi se da je odlazak Željka Obradovića više "ciganski san",zar ne?

Odgovori 11 25
Rosa

02.01.2024 09:19

@Sale70 - Od vesti da je u Partizanu volonterski saznadosmo da Žoc ima ugovor, verovatno radi za eksere, ali bez obzira i Žoc voli keš za razliku od navijača!

Lika

02.01.2024 18:46

@Rosa - Ako nisi znao Žoc kad je prvi put bio trener odrekao se i plata i honorara i evro lige da bi se isplatili igrači.

Rade

02.01.2024 21:42

@Lika - 🤣🤣🤣🤣🤣