RIVALIMA SE NE PIŠE DOBRO: Brutalna poruka asa Crvene zvezde Meridianbet!

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priliku da pokaže novo lice imaće već u prvoj nedelji nove godine.

RIVALIMA SE NE PIŠE DOBRO: Brutalna poruka asa Crvene zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Jago dos Santos i Nemanja Nedović

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Jago dos Santos objavio je putem Instagrama inspirušuću poruku, kojom je ubacio strah u kosti svim svojim budućim rivalima na terenu.

Brazilac je na stori okačio tekst kojim najavljuje velike stvari u 2024. godini.

- Hvala 2023. godini na svim lekcijama. Nisam trenutno na svom najvišem nivou, ali biću uskoro. Hvala svima koji su me podržavali i motivisali da budem bolji svakoga dana. 2024. će biti moja godina - napisao je Jago dos Santos.

Republika

Foto: Instagram printscreen/yagomateus02

Stori Jaga dos Santosa

Jagovi protivnici moraju da se pripaze, jer posle ove poruke bi im malo ko bio u koži.

Dos Santos je ove sezone u Evroligi na 14 utakmica u proseku beležio 5,5 poena, 2,6 asistencija, 1,7 skokova, 0,4 ukradene lopte i indeks korisnosti 5,5.

Na istom uzorku u AdmiralBet ABA ligi, brazilski plejmejker ima nešto bolje brojke. U regionalnoj ligi prosečno po utakmici upisuje 7,8 poena, 3,2 asistencije, 1,4 skoka, 0,3 ukradene lopte, a indeks korisnost mu je 8,5.

Prvu priliku da se pokaže u novom svetlu, Jago će imati odmah u prvoj nedelji 2024. godine, kada je na programu duplo kolo Evrolige. Crvena zvezda Meridianbet će u utorak gostovati Fenerbahčeu, dok u četvrtak dočekuje Partizan u novom večitom derbiju. Potom, tim sa Malog Kalemegdana već u subotu ide na nezgodno gostovanje Cedevita Olimpiji u okviru AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading