SVE JE ZAPOČELA JEDNA LAŽ! Piksi progovorio o SUKOBU sa Terzićem!

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od velikog značaja za srpski fudbal bi bilo da se njih dvojica pomire.

SVE JE ZAPOČELA JEDNA LAŽ! Piksi progovorio o SUKOBU sa Terzićem!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Dragan Stojković Piksi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, gospodin Dragan Stojković Piksi, pravi velike rezultate sa "orlovima", ali i pored toga ne gaji sa svima u srpskom fudbalu sjajne odnose. Jedan od ljudi sa kojima se ne slaže baš najbolje je Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda.

Piksi je sada odlučio da progovori o odnosu sa Terzićem.

Njemu je plasirana priča da sam ja oterao njegovog sina, koji je u to vreme radio u našoj fudbalskoj organizaciji. Istina je da ga Dragan Stojković nije zaposlio, a istina je da ga Dragan Stojković nije oterao iz Saveza! Terziću je plasirano da se Piksi za sve pita u Savezu. To, naravno, nije bilo tačno. Tu dolazi do prekida naše dalje komunikacije, iako je do tada sve bilo odlično između nas dvojice - rekao je Stojković u razgovoru za "Politiku".

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Nastavio je maltene u dahu.

- Zapravo, nemam potrebu da se bilo kome pravdam ili ma šta da objašnjavam. Ako ga interesuje, objasniću mu. Jednostavno, pokušavam da ignorišem negativne strelice, a ostvareni rezultati pokazuju, da nisam baš tako lak, da mogu da me slome - poručio je Piksi.

Podsetimo, otkad je Dragan Stojković seo na klupu "orlova", naša reprezentacija se kvalifikovala na Mundijal u Kataru, izborila je mesto u elitnom rangu Lige nacija, a kao šlag na tortu je plasman na Evropsko prvenstvo posle pune 24 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading