MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O PRIVATNOM ŽIVOTU: Nakon što je postao tata i oženio se u TAJNOSTI, izneo sve detalje!

Autor:

Zabava

01.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš TImotijević otvorio dušu o privatnom životu!

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O PRIVATNOM ŽIVOTU: Nakon što je postao tata i oženio se u TAJNOSTI, izneo sve detalje!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Glumac Miloš Timotijević, poznat po brojnim ulogama na filmu i u serijama, otkrio je javnosti da je postao otac sina sa suprugom Tijanom. Ovaj događaj označio je 2023. godinu kao najlepšu do sada za popularnog umetnika. Pored karijere koja mu je omogućila da živi na relaciji Beograd - Lisabon, gde je baza njegove supruge, Timotijević ističe da jednako uživa u oba grada.

Iako je pokušao da čuva svoj privatni život, glumac je iskreno podelio svoju sreću povodom rođenja deteta, ističući da je srećan, ali da ipak želi da sačuva intimnost i privatnost svoje porodice. Takođe, otkrio je da su se on i supruga trudili da sakriju venčanje, čime su izbegli medijsku pažnju.

Republika

Foto: instagram.com/milosdtimotijevicofficial

Miloš Timotijević

 

- Živim malo tamo, malo ovde. I dalje je Beograd moj grad, moja karijera i život su ovde, a imam sada i drugu stranu života koja je tamo. Snalazim se. Sreća pa ima direktan let. To olakšava stvar u našoj situaciji. Lepo je tamo i ovde, ne može da se upoređuje život, ali slično se živi. Lisabon je zanimljiv, ima svoj tempo - rekao je Miloš na početku, te se osvrnuo na dete koje je dobio sa Tijanom.

Ne bih hteo da pričam o tome, trudim se da čuvam svoj privatni život. Ono što procuri, procurilo je, ali ne bih direktno da krene od mene. Srećan sam naravno - istakao je glumac, koji je rekao da su se supruga i on trudili da sakriju venčanje.

Republika

Foto: ATAImages

Miloš Timotijević

 

Miloš je protekle godine ostvario zapaženu ulogu u predstavi "64" u Ateljeu 212, koja se bavi temom vantelesne oplodnje. Glumac ističe da je ova tema teška, ali je stavljena u komediju kako bi publici olakšala prihvatanje, te da je dobio brojne pozitivne povratne informacije od gledalaca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading