ODUZELA JOJ SE CELA LEVA STRANA, BILO JE JAKO TRAUMATIČNO: Potresna ispovest Miloša Timotijevića, otvorio dušu o teškom GUBITKU!

Autor:

Zabava

18.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac otkrio detalje svoje teške životne priče!

ODUZELA JOJ SE CELA LEVA STRANA, BILO JE JAKO TRAUMATIČNO: Potresna ispovest Miloša Timotijevića, otvorio dušu o teškom GUBITKU!

Foto: ATAImages

Glumac Miloš Timotijević otkrio je javnosti detalje o teškoj životnoj priči koja ga je pratila još od najranijeg detinjstva. Naime, veoma mlad se suočio sa porodičnom dramom koja je ostavila dubok trag na njegovu ličnost. Timotijević je otkrio da je njegova majka počela da pokazuje simptome multipla skleroze kada je imao samo tri godine, a bolest je postepeno uzimala danak sve do njenog prerane smrti u 47. godini života.

Njoj se oduzela cela leva strana i to baš pri silasku niz stepenice. To je bilo dosta traumatično. Ja sam tada bio jako mali i ne sećam se tačno tog perioda. Više ga znam iz priče. Ona je imala 28 godina - započinje svoju ispovest glumac Miloš Timotijević.

- Prošle su dobre dve ili tri godine dok njoj nije dijagnostikovana multipla skleroza. Ona je dijagnostikovana '80. ili '81. godine, tada se o njoj nije mnogo znalo, a nije bilo ni lekova za nju. Bolest je jako brzi napredovala. Već za samo sedam godina ona je legla u krevet i bila je nepokretna do svoje smrti - prisetio se glumac.

Republika

Foto: ATAImages

Miloš Timotijević

- Moj celokupno odrastanje bilo je fokusirano na mamu. Tata nije bio uključen u tu priču, jer su moji bili razvedeni. Baka i deka su bili usmereni na taj deo. Pet i po do šest godina pre smrti pala je u krevet i više nije ustala. Umrla je od zapaljenja pluća - kaže Timotijević za "RTS".

Gubitak majke u tako mladim godinama predstavljao je emotivni teret sa kojim se Timotijević suočio u ranim dvadesetim. Smrt nepokretne majke, koja je preminula dok je on imao samo 22 godine, ostavila je dubok trag na mladog glumca. Ovaj gubitak sigurno je imao snažan uticaj na njegov život i karijeru, te je jasno da je Timotijević morao da prevaziđe brojne teškoće kako bi postigao uspeh koji danas uživa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading