BIVŠA SUPRUGA MIRKA KODIĆA U TEŠKOM STANJU: Harmonikaš otkrio šta se desilo nakon SMRTI sina "Ona je sada skroz sama"

Autor:

Zabava

17.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšoj supruzi Mirka Kodića svakim danom sve je teže!

BIVŠA SUPRUGA MIRKA KODIĆA U TEŠKOM STANJU: Harmonikaš otkrio šta se desilo nakon SMRTI sina "Ona je sada skroz sama"

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Čuveni kompozitor i harmonikaš Mirko Kodić, progovorio je za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' o tragediji koja ga je zadesila pre nešto više od mesec dana!

On je neočekivano izgubio sina Aleksandra Kodića iz prvog braka, koji je preminuo u snu, a javnost je nakon ove informacije ostala šokirana.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mirko Kodić

 

- Moj spas sada je samo moja harmonika... Mogu da se posvetim njoj sada... Još uvek je nisam uzeo da sviram za svoju dušu! Zvali su me na Kolarcu da sviram. Pitao sam njegovu mamu da li da idem, jer nije prošlo ni 40 dana... Ona je rekla: ''Moraš da ideš, njegova dušica je još tu i naljutio bi se da ne odeše''! Izašao sam na scenu i dobio takve ovacije koje nikada nisam doživeo! Na kraju mog nastupa ceo Kolarac je bio na nogama, u znak poštovanja prema meni i mog sina Aleksandra! Hvala Beogradskoj publici na tome! - rekao je Mirko Kodić. 

Kodić je sada, po prvu put progovorio o svemu što se dešavalo, uzroku smrt i i svemu onome o čemu se pisalo, ali i kako se trenutno oseća:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mirko Kodić

 

- Mojoj bivšoj supruzi je veoma teško! Mnogo više nego meni! Njoj je mnogo teže. U odličnim smo odnosima. Ona nema sada nikoga, bukvalno je skroz sama sada! Ali ja sam uvek tu za nju... Uvek sam tu da joj pomognem! kakav bi ja to čovek bio da odbaim svoju suprugu, bio bih nečovek, zaključio je Kodić za Pink.

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading