"BIO JE HLADAN KAO STENA, JA SAM GA LJUBIO" Mirko Kodić otkrio kako je saznao da mu je sin PREMINUO, dok je LEŽAO mrtav grlio ga i govorio mu OVE REČI!

Autor:

Zabava

17.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Kodić ne može da se pomiri sa istinom da je izgubio sina!

"BIO JE HLADAN KAO STENA, JA SAM GA LJUBIO" Mirko Kodić otkrio kako je saznao da mu je sin PREMINUO, dok je LEŽAO mrtav grlio ga i govorio mu OVE REČI!

Foto: ATA Images, Printscreen, republika

Čuveni kompozitor i harmonikaš Mirko Kodić, progovorio je za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' o tragediji koja ga je zadesila pre nešto više od mesec dana.

On je neočekivano izgubio sina Aleksandra Kodića iz prvog braka, koji je preminuo u snu, a javnost je nakon ove informacije ostala šokirana.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Mirko Kodić

 

Kodić je sada, po prvu put progovorio o svemu što se dešavalo, uzroku smrt i i svemu onome o čemu se pisalo, ali i kako se trenutno oseća:

- Ušao sam na vrata... kod bivše supruge Jasne... Naroda nikad više... Ušao sam u sobu, on je samo ležao... Nikad neću reći da je mrtav... On je za mene uvek živ, i neću da se pomirim sa tim.... Počeo sam da ga ljubim, bio je hladan kao stena...ljubio sam mu obraze, noge, ruke... i rekao ''Aleksandre, ajde ustani, nemoj da se šališ''... Nakon toga samo izašao iz sobe i tek tada shvatio šta se desilo. Tada je nastala tuga pregolema - ispričao je Mirko u emisiji za Pink, pa nastavio:

Foto: Republika.rs, Starsport

Mirko Kodić

 

- Kako se osećam... nekako čudno. Borim se sam sa sobom. Neki put se nedam... Hrabar budem, a neki put padnem da ne mogu d aobjasnim. Doživeo sam takav šok... On je bio isti ja, bio je moj ljubimac. Voleo je d aživi 200 na sta. Voleću ga dok god sam živ. Voleo je lepe stvari, devojke, Crvenu Zvezdu, Beograd...On je bio moj ponos! Radio je kod Dejana Bodiroge u restoranu, koji ga je mnogo voleo. Njegovi drugari iz Crvene Zvezde su mi uvek govorili ''kakvog sina imaš...'' Njega je Bog uzeo za sebe. Bogu je trebao vičše nego ovom svetu, jere na ovom svetu imaš uvek neke jurnjave, sad imaš sutra nemaš, sad si ok, sutra nisi... zato je njega Bog uzeo da gore ima mira. Njega su svi voleli na poslu. Nikada nije bio problematičan dečko.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading