ZAMALO DA UDAVIM MATOROG PERVEZNJAKA: Milenu Ćeranić napao pijanu gost, pretio da će SILOVATI pevačicu!

Autor:

Zabava

18.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanila šok detalje sa jednom veselja!

ZAMALO DA UDAVIM MATOROG PERVEZNJAKA: Milenu Ćeranić napao pijanu gost, pretio da će SILOVATI pevačicu!

Foto: printscreen/RTV PINK

Milena Ćeranić, poznata pevačica koja je stekla popularnost učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, otkriva detalje iz svog života i karijere. Rođena je i odrasla u Kragujevcu, a zanimljivo je da je svoje prve nastupe imala u jednom kafiću koji se nalazio u sklopu benzinske pumpe u selu Bare, u okolini Kragujevca. Pre nego što je postala solo pevačica, Milena je bila deo Tropiko benda, a iz tog sastava je izašla zbog poziva za takmičenje „Zvezde Granda“.

Milena je otkrila da je bila angažovana kao pevačica za Tropiko bend, te da je sa njima provela prelepo vreme radeći na Kopaoniku. Iako je zarađivala manje nego kao samostalna pevačica, ističe da joj je to iskustvo bilo neprocenjivo. Takođe, istakla je da je naučila mnogo o profesionalizmu i posvećenosti tokom svog vremena provedenog sa bendom.

Pevačica je podelila i jedan neprijatan događaj koji joj se desio, gde je bila u neprijatnoj situaciji sa starijim čovekom na svadbi. Iako je uspela da se izvuče iz te situacije, ističe da je taj događaj ostavio jak utisak na nju.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milena Ćeranić

- Bila sam zaštićena kao beli medved, niko nije mogao da mi priđe. Sećam se da je na jednoj svadbi bila anegdota gde sam htela čoveka da udavim, ne volim starije ljude koji mi se nabacuju, matori perveznjak. Ja se sklanjam sve vreme, on meni prilazi, vidim da je popio i u jednom trenutku on dođe i meni kaže ‘Sad ću da te silujem’, ja sam ga uhvatila za kravatu, to su stotinke u pitanju, ja sam ga uhvatila i rekla ‘Ako se ne skloniš od mene, sve ću ti počupati, mrš’, mislim da se on otreznio u sekundi - priča Ćeranićeva i otkriva kako je pevač Tropiko benda, Saša, reagovao na ovu situaciju:

- U tom trenutku Saša je došao do mene i pitao šta je bilo, ja kažem ništa. Kada sam na poslu, imam moć da se odmah prešaltam na ozbiljno, ljudi nisu zaslužili da trpe moju nervozu, ja se bavim poslom zabavnog karaktera i ne treba da mračim ljude, ali ako me iznervira neko odreagovaću. Zeznuto je kada se muškarci mešaju jer onda obično dođe do tuče - ispričala je Milena za domaći medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading