KOLIMA NALETEO NA LARU (19) U BLIZINI NJENE KUĆE, DEVOJCI NIJE BILO SPASA! Vozač pobegao sa lica mesta - meštani kažu da je propalica!

Autor: T.V.

Svet

18.12.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ga je, nakon što je pronašla automobil, intenzivno tražila

KOLIMA NALETEO NA LARU (19) U BLIZINI NJENE KUĆE, DEVOJCI NIJE BILO SPASA! Vozač pobegao sa lica mesta - meštani kažu da je propalica!

Foto: Profimedia

Hrvatska policija

U noći između subote i nedelje, 19-godišnja Lara iz Tribunja izgubila je život nakon što je na nju naletelo vozilo dok je pešačila ka svojoj kući.

Nesreća se dogodila nedaleko od Božićnog šatora oko 2.40 časova, a vozač, koji je bio pod uticajem droge, pobegao je sa lica mesta.

Kako se saznaje, vozač je "propalica u pedesetim godinama s dugogodišnjim problemima s drogom", bio prisutan u Božićnom šatoru kobne večeri. Meštani ističu da je celog života imao problema s narkoticima.

Prema izveštaju šibenske policije, nesreća se dogodila kada vozač, upravljajući automobilom šibenskih registarskih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja stanju na putu i vozilu. Izgubio je kontrolu nad vozilom, izleteo je na uzdignuti betonski trotoar, udarivši pešaka. Vozač se udaljio s mesta nesreće, ne pruživši pomoć mladoj devojci.

Načelnik Opštine Tribunj, Marko Grubelić, izrazio je duboku tugu zbog gubitka mladog života.

- Mi smo malo mesto, svi se znamo, i tuga je obuzela celo mesto. Lara je bila divna devojka, sportiskinja, perspektivna mlada osoba koja je izgubila život samo 150 metara od svog doma - rekao je Grubelić.

Vozač je uhvaćen tek u nedelju oko 14 časova, nakon što je pobegao s lica mesta. Istraga će utvrditi da li je bio pod uticajem narkotika tokom nesreće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading