JOKIĆ ODIGRAO NEZAPAMĆENO POLUVREME: Nikola prvi put šutnuo na koš posle više od 23 minuta (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

02.01.2024

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na to, opet je baš Džoker glavna figura na terenu.

JOKIĆ ODIGRAO NEZAPAMĆENO POLUVREME: Nikola prvi put šutnuo na koš posle više od 23 minuta (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa dočekali su Šarlot Hornetse u noći između ponedeljka i utorka, a u prvom poluvremenu utakmice u Koloradu viđena je gotovo neverovatna stvar.

Naime, najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić je na terenu proveo 17 minuta, a prvi put je na koš šutnuo 43 sekunde pre kraja druge četvrtine, odnosno nakon 23 minuta i 17 sekundi utakmice. Naravno, srpski centar je taj šut i pogodio.

Rezultat na poluvremenu duela u Bol areni bio je izjednačen (49:49), a Jokić je na odmor otišao sa dva poena, osam skokova, pet asistencija, kao i po jednom blokadom i ukradenom loptom.

Naravno, Nikola je publiku zabavljao fantastičnim asistencijama, u svom stilu.

U ekipi Denvera su tokom prvog poluvremena dvocifreni bili Džamal Marej sa 14 i Majkl Porter džunior sa deset poena.

Na drugoj strani, među Hornetsima su tokom uvodne dve četvrtine najraspoloženiji bili Majls Bridžis sa 12 i Brendon Miler sa deset koševa.

Inače, uoči starta ove utakmice je svoj šampionski prsten konačno dobio Iš Smit. Iskusni plejmejker je prošle sezone igrao za Denver Nagetse, sa kojima je pokorio NBA ligu, ali je na leto napustio tim i pojačao Šarlot Hornetse. Kako to u Americi biva, takvi igrači šampionsku nagradu dobijaju kada sa novim timom prvi put dođu u goste šampionu, što je za Smita to bio slučaj ovog puta, a primetno je bilo koliko ga Nagetsi vole.

Na kraju, meč je završen pobedom Denvera od 111:93.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading