JOKIĆ S POLA GASA VODIO DENVER DO POBEDE: Nikola laganim dabl-dablom UNIŠTIO rivala (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

02.01.2024

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinski trijumf Nagetsa u Koloradu.

JOKIĆ S POLA GASA VODIO DENVER DO POBEDE: Nikola laganim dabl-dablom UNIŠTIO rivala (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Šarlota

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Šarlot Hornetse na svom parketu rezultatom 111:93 (24:18, 25:31, 40:17, 22:27), u noći između ponedeljka i utorka.

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. Srpski centar je za 27 minuta na terenu upisao dabl-dabl, pošto je imao 13 poena, 11 skokova i šest asistencija. Uz to, imao je i po jednu blokadu i ukradenu loptu, a na terenu je proveo tek 27 minuta, pošto ga nije bilo u poslendjoj četvrtini, jer je pobednik maltene rešen već u trećoj.

Ipak, neće ovaj Džokerov meč ostati upamćen po ukupnoj statistici, već po neverovatnoj iz prvog poluvremena.

Najefikasniji u redovima šampiona bio je Džamal Marej sa 25 poena, a Majkl Porter džunior je dodao 22. Takođe, poenterski učinkovitiji od Jokića bio je i Redži Džekson sa 15 koševa.

Na drugoj strani je prednjačio Majls Bridžis sa 26 poena, dok su po 15 ubacili Brendon Miler i Nik Ričards.

Inače, uoči starta ove utakmice je svoj šampionski prsten konačno dobio Iš Smit. Iskusni plejmejker je prošle sezone igrao za Denver Nagetse, sa kojima je pokorio NBA ligu, ali je na leto napustio tim i pojačao Šarlot Hornetse. Kako to u Americi biva, takvi igrači šampionsku nagradu dobijaju kada sa novim timom prvi put dođu u goste šampionu, što je za Smita to bio slučaj ovog puta, a primetno je bilo koliko ga Nagetsi vole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading