AMERI PRIZNALI GREŠKU! Objavljena lista NAJBOLJIH igrača u NBA! Evo gde se nalazi Jokić!

Autor:

Sport

01.01.2024

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavnu reč vode košarkaši sa Balkana.

AMERI PRIZNALI GREŠKU! Objavljena lista NAJBOLJIH igrača u NBA! Evo gde se nalazi Jokić!

Foto: Tanjug/AP

Na početku svake nove godine uglavnom se sumiraju rezultati iz prethodne, pa je tako poznati američki sajt "Hups hajp", koji se bavi NBA košarkom, izbacio listu najboljih igrača u najjačoj ligi na svetu.

Zanimljivo da su se na spisku, u Top 10, našla čak trojica igrača sa Balkana, a to su: srpski centar Nikola Jokić iz Denvera, Grk iz Milvokija Janis Adetokumbo i Slovenac Luka Dončić, koji nastupa za Dalas.

Isti portal je okrenuo leđa NBA ligi i organizatorima, samo zbog činjenice da je na prvu poziciju stavio Nikolu Jokića, a ne aktuelnog MVP iz Filadelfije, Džoela Embida.

 

 

Novopečeni reprezentativac SAD se našao na drugom mestu, odmah iza najboljeg igrača Nagetsa, dok je na trećoj poziciji sve bolji Kanađanin Šaj Gildžus Aleksander. Potom sledi Janis Adetokumbo, dok je na petom mestu Luka Dončić iz redova Maveriksa. 

Konačan spisak od najboljih deset kompletirali su: Džimi Batler (Majami), Džejson Tejtum (Boston) i tandem Lejkersa - Lebron Džejms i Entoni Dejvis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading