NIKAD NEISPRIČANA ISPOVEST! Jokić OTKRIO kada je upoznao Nataliju! Evo kako se DESILA romansa!

Autor:

Sport

29.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda Denver Nagetsa otkrila detalje iz privatnog života.

NIKAD NEISPRIČANA ISPOVEST! Jokić OTKRIO kada je upoznao Nataliju! Evo kako se DESILA romansa!

Foto: Instagram/printscreen/Natalija Jokić

Natalija i Nikola Jokić

Najbolji igrač aktuelnih šampiona NBA lige i MVP prethodnog finala protiv Majamija, Nikola Jokić, ne spada u osobe koje vole preterano da se "otvaraju" i daje intervjue.

Međutim, ovog puta popularni "Džoker" se našao u podkastu saigrača Majkla Portera Džuniora gde je odgovarao na brojne košarkaška, ali i lična pitanja. 

Tako se jedno od njih odnosilo na to kako je upoznao svoju suprugu Nataliju Jokić (devojačko Maćešić). Nikola je verovatno prvi put javno govorio o njihovoj vezi i počecima.

- Znam je od kada sam imao 14, 15 godina. Ona je živela pet minuta od moje kuće, bili smo prijatelji par godina i onda kada smo došli ovde počeli smo da se zabavljamo i ona je igrala odbojku u Oklahomi, pa smo imali vezu na daljinu. Nisam znao da će biti tako, ali samo se desilo. Sve u mom životu se tako desilo, neočekivano, polako i uzbrdo. Nikada nisam imao velike snove. Sve je išlo lagano - rekao je Jokić.

Nikola i Natalija važe za jedan od najskladnijih parova, a kao plod njihove ljubavi na svet je 30. septembra 2021. došla kćerka Ognjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading