OLAJINKA KAO MARADONA! Zbog asa Crvene zvezde GORE društvene mreže!

Autor:

Sport

29.12.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piter Olajinka se na internetu pohvalio svojim pratiocia.

OLAJINKA KAO MARADONA! Zbog asa Crvene zvezde GORE društvene mreže!

Foto: Starsport

Fudbalerima Crvene zvezde predstoji veliki rad usled tektonskih poremećaja u klubu poslednjih dana. Prvo je ispadanje iz Lige šampiona najavilo remont ekipe, a potom su se slutnje obistinile posle poraza od večitog rivala u derbiju, čime je izgubljena titula jesenjeg šampiona. 

Očekuju se mnogi odlazni transferi. Prvi potez je već učinjen, Barak Bahar je smenjen, a novi igrački kadar biraće Vladan Milojević.

Jedno ime svakako možda i najviše zanima navijače Zvezde. O Piteru Olajinki se šuškalo kao jednom od mogućih odlaznih transfera, ali deluje kao da napadač crveno-belih odbija pokaže znake bilo kakve nesigurnosti. Bivši igrač Slavije iz Praga nedavno je okačio sliku na društvenoj mreži "Instagram" na kojoj pozira noseći dva sata, po jedan za svaku ruku. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Piter Olajinka sa dva sata

Uzevši u obzir da je jedan od najvećih svih vremena, Dijego Armando Maradona, imao običaj da se okiti na ovakav način, može se reći da napadač Zvezde i pored nekih neuspeha puca od samopuzdanja. 

Sat je takođe i simbol uspeha i napretka, te deluje da Olajinka pokazuje navijačima crveno-belih kako prosperitet neće izostati u nastavku sezone. 

Pored proslavljenog Maradone, ljubitelj ovog trenda je takođe i veliki filmski glumac, Stiven Sigal, poznat po svojim akcionim scenama na velikom platnu. Sudeći po odabranoj grupi koja prati ovaj trend, deluje da Olajinkine dobre partije ne mogu izostati, te da je boljitak u Ljutice Bogdana tek pred nama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading