BIVŠI KAPITEN ZVEZDE PONOVO NA MARAKANI: Vladan Milojević dobija VELIKU POMOĆ!

Autor:

Sport

26.12.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U crveno-belom taboru će ove jeseni biti mnogo promena.

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE PONOVO NA MARAKANI: Vladan Milojević dobija VELIKU POMOĆ!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su jesenji deo šamionata Srbije okončali na drugom mestu, što je dovelo do tektonskih poremećaja u klubu. Prvo je došlo do smene na klupi i na mesto Baraka Bahara je dovedeno poznato lice, Vladan Milojević. Očekuju se i promene u igračkom kadru, a danas su crveno-beli dobili pojačanje u stručnom štabu. 

Naime, Nikola Mikić, bivši kapiten Crvene zvezde, biće deo trenerskog tima sa Vladanom Milojevićem na kormilu. Prilikom formiranja stručnog štaba, najbolji stručnjak kluba iz Ljutice Bogdana pažljivo je vršio odabir svojih saradnika, te će se na klupi Zvezde naći poznata imena poput Miloševića, Gašića, Vučetića i Ofenbahera.

Foto: Starsport

Vladan Milojević na promociji

Nekadašnji kapiten srpskog šampiona će tako napustiti Grafičar i Marka Neđića, sa kojim je sarađivao poslednjih godina na Senjaku, i od proleća će činiti stručni štab Vladana Milojevića.

Za vreme provedeno u Zvezdi, Nikola Mikić je osvojio je dva Kupa Srbije, odigrao 85 mečeva i postigao 8 golova. Posle vremena provedenog u crveno-belom, nekadašnji kapiten aktuelnog srpskog šampiona je nastupao i za Manisaspor, OFK Beograd, Ael Kaloni, OFI Krit, Voždovac, da bi karijeru završio u Grafičaru. U Zvezdinoj filijali je potom bio deo stručnog štaba.

S obzirom da su crveno-beli imali neuspešnu polusezonu pod vođstvom stranih stručnjaka, deluje kao da bi osvežavajuća promena mogao biti dolazak poznatih lica na Marakanu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading