OPTUŽEN PIRS BROSNAN: Legendarni Džejms Bond završio na sudu!

Autor: P. R.

Zabava

29.12.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo za šta je optužen slavni glumac!

OPTUŽEN PIRS BROSNAN: Legendarni Džejms Bond završio na sudu!

Foto: Shutterstock

Legendarni glumac Pirs Brosnan (70) našao se u centru pažnje nakon što je završio na sudu zbog šetnje zatvorenim prostorom nacionalnog parka "Jeloustoun". Prema sudskim dokumentima Okružnog suda u Vajomingu, poznati glumac je navodno prošetao delovima parka koji su bili zatvoreni za javnost 1. novembra ove godine. Ova situacija okarakterisana je kao sitan prekršaj, a suđenje je zakazano za 23. januar na sudu Centar za pravdu Jeloustoun.

Delovi parka kojima se Brosnan navodno prošetao zaštićeni su zbog svoje termalne prirode. Na stranicama parka upozorava se da tlo ispod termalnih područja može biti tanka kora iznad kipućih vrućih izvora, te da predstavljaju opasnost po posetioce. Ova činjenica dodatno naglašava ozbiljnost situacije u kojoj se našao glumac, istovremeno bacajući svetlo na neobičnu prirodu parka Jeloustoun.

Republika

Foto: Shutterstock

Pirs Brosnan optužen

Iako se oglasio povodom ovog incidenta, Pirs Brosnan još uvek nije dao zvaničnu izjavu. Ostaje da vidimo kako će slavni glumac odreagovati na optužbe i koji će ishod imati suđenje zakazano za januar sledeće godine.

Inače, Pirs Brosnan je rođen 16. maja 1953. godine u Droghedi, Irskoj. Postao je globalno prepoznat kao glumac, producent i aktivista, a veliku popularnost stekao je ulogom čuvenog tajnog agenta Džejms Bonda u istoimenom filmu. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da se, pored uspešne glumačke karijere, Brosnan bavi i humanitarnim radom, posebno u oblasti zaštite životne sredine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading