BARAKU NIJE BIO DOBAR, ALI VICEŠAMPIONU JESTE! Vigo je izgleda pronašao NOVI KLUB!

Autor:

Sport

27.12.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek crveno-belih već uveliko nije u prvom planu u Zvezdi, a deluje kao da je rastanak sve bliže.

BARAKU NIJE BIO DOBAR, ALI VICEŠAMPIONU JESTE! Vigo je izgleda pronašao NOVI KLUB!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde, Aleks Vigo, uskoro bi mogao da napusti aktuelnog prvaka Srbije i da se preseli u rodnu državu gde bi nastupao za Taljares. 

Podsetimo, Vigo se u Zvezdi nalazi na pozajmici iz River Plate, a s obzirom da u sistemu Baraka Bahara nije bilo mesta za njega, sredinu bi trebalo da promeni već na zimu. Dugo Vigo nije pružao partije u skladu sa onime što je pokazivao u početku. 

Desnom beku zvanično kaljenje na stadionu "Rajko Mitić" traje do 31. decembra 2023. godine, ali se od Marakane oprostio još letos.

Priliku je iskoristio vicešampion Argentine, Taljares, i kako prenose argentinski mediji, pregovori su već u toku.

Republika

Foto: Starsport

Aleks Vigo u dresu Crvene zvezde

Po reči novinara Sesara Luisa Merla, oba kluba nastojaće da dođu do dogovora jer Aleksu ugovor sa "milionerima" ističe 31.12. 2024. godine.

Vigo je u Crvenu zvezdu došao 21. januara 2023. godine i do kraja prošle sezone igrao važnu ulogu kod Miloša Milojevića.

Promena trenera dovelo je do toga da ne bude registrovan za ovu sezonu, a prošle je bio heroj golom u večitom derbiju na domaćem terenu

Argentinac je crveno-beli dres nosio 16 puta u svim takmičenjima, dao tri pogotka uz jednu asistenciju i duplu krunu. Zvezdan Terzić je već najavio ozbiljno smanjivanje igračkog kadra, s obzirom da Zvezda više ne mora da bije bitke na evropskom i domaćem frontu, a deluje da bi Argentinac mogao biti jedna od prvih žrtvi seče. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading