MNOGO SKUPA SLIKA! Jokić i Dončić zajedno PROSLAVILI Svetog Nikolu! Evo kako je izgledalo u kući prve zvezde Denvera! (FOTO)

Autor:

Sport

27.12.2023

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić u svom domu proslavio krsnu slavu.

MNOGO SKUPA SLIKA! Jokić i Dončić zajedno PROSLAVILI Svetog Nikolu! Evo kako je izgledalo u kući prve zvezde Denvera! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Najveće zvezde Denvera i Dalasa, Nikola Jokić Luka Dončić, nedavno su igrali jedan protiv drugog i oduševili javnost, pošto su na utakmicu došli zajedno.

Tada su Luka i "Džoker" nasmejani i raspoloženi ćaskali dok su ulazili u halu u Koloradu, a kamere su taj momenat zabeležile i to se kasnije vrtelo na društvenim mrežama.

Međutim, sada je isplivalo da su zajedno i bili u domu Jokića, u velelepnoj vili koju je as Denvera kupio 2021. godine za 4.500.000 dolara.

Preciznije, Nagetsi i Maveriksi su igrali 19. decembra, kada je krsna slava Somborca, ali i Luke Dončića, jer je to slava njegovog oca Saše.

Još uvek nije poznato da li je fotografija u Jokićevom domu nastala pre ili posle utakmice koju su odigrali, ali je sada mnogo jasnije zašto su zajedno stigli u halu.

Foto: Printscreen/Instagram.com/zarko_305

 

Inače, na fotografiji je i Vlatko Čančar, Jokićev saigrač iz Denvera, a Dončićev iz nacionalnog tima Slovenije. Tu su još i Jokićev brat Nemanja, kao i supruga Natalija i nekolicina prijatelja.

Pilo se crno vino, voda, neko je imao i koktel ili viski, a bilo je i nekoliko čašica za rakiju.

Na zidu je bila velika ikona Svetog Nikole i nekoliko manjih okolo, uz novogodišnju dekoraciju u vidu grančica jelke.

Selfi je napravio lično Nikola Jokić i to ovu fotografiju čini dodatno atraktivnijom, naročito što su fotografije iz njegovog doma pravi raritet u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading