''U AVGUSTU ĆE RUSIJA STAVITI TAČKU I DOKAZATI... '': Sibirski šamani izneli najnovija PREDVIĐANJA!

Autor:

Svet

01.01.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Altajski šaman Artjom Ignatjenko uveren je da globalne katastrofe 2024. godine neće uticati na Rusiju.

''U AVGUSTU ĆE RUSIJA STAVITI TAČKU I DOKAZATI... '': Sibirski šamani izneli najnovija PREDVIĐANJA!

Foto: shutterstock

Svet će se 2024. godine suočiti sa nizom katastrofa, dok će Rusija pobediti u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini, saopštili su šamani iz Sibira.

- Sledeća godina će biti teška u smislu raznih katastrofa. Naročito, što se tiče vode: biće poplave. Ako govorimo o specijalnoj operaciji, ona će se završiti do jeseni našom pobedom, naravno - saopštio je vrhovni šaman Rusije Kara-ol Dopčun-ol.

Altajski šaman Artjom Ignatjenko uveren je da globalne katastrofe 2024. godine neće uticati na Rusiju. On je podsetio da je Staljingradska ofanzivna operacija tokom Velikog otadžbinskog rata nazvana „Uran” i da će pobeda u specijalnoj vojnoj operaciji biti povezana sa ovom planetom, prenosi 24sedam.rs.


- Ove godine, Uran i Neptun će da se umešaju u situaciju, gde će doći do preloma. U julu će doći do preokreta. Onda ćemo ići u čistu pobedu. Pobeda će biti naša. To je kao posle Staljingrada, posle njega već smo išli ka pobedi - naglasio je Ignjatjenko.

Šaman Galina Taltajeva-Melehova je istakla da će „u avgustu će Rusija staviti tačku i dokazati celom svetu da Rusija ima poslednju reč".

Prema njenim rečima, Rusija će 2024. godine dobiti još veći autoritet u svetu, ujediniće oko sebe mnoge zemlje. Ona je uverena da će se u zemlji graditi mnogo različitih fabrika, razvijati astronautika i poljoprivreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading